Meny
PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Utegym och trädgårdspyssel

Känner mig som sämsta bloggaren just nu. Jag har inte glömt er, tvärtom, jag tänker jättemycket på bloggen men jag har bara inte funnit tiden att sitta ner i lugn och ro. Här ovan ser ni en utav anledningarna. Ett projekt som dessutom har varit lite småhemligt eftersom det var en överraskning till Thomas. Han har länge pratat om att han skulle vilja ha möjlighet att träna när vi är ute på ön och vi har diskuterat att vi kanske skulle ta och bygga ett trädäck för detta. Jag tog tag i saken nu när han var i Danmark och har under tre dagar (med hjälp av min snälla pappa! ♥) släpat allt virke från Bauhaus och ut till ön med båt, sågat, borrat och byggt ett trädäck.

Här ser ni resultatet! Thomas fick sitt “utegym” idag och blev jätteglad. Han har dock inte hunnit se det i verkligheten än men jag kunde inte hålla mig från att berätta eftersom vi skulle ut och köpa träningsredskap. Det är en yta på 2,20 x 2,60m så idag åkte vi runt till lite olika butiker och köpte bl.a. träningsmatta, hantlar, gummiband. Tydligen är det många som köpt just träningsredskap nu under corona för rädslan att gå till gymmet så mycket var tyvärr slut. Vi köpte iaf en del och sen tänkte vi beställa det sista på nätet. Har ni tips på nån bra träningsshop så får ni gärna hojta :-)

Jag har även hunnit med lite trädgårdsprojekt. Utanför den ena friggeboden finns en mindre kulle där det legat massor av stenar och vilda blommor. Ni ser den här ovan, inte allt för fint.

Jag slet bort allt, la på markduk (för att ogräs inte ska komma upp lika lätt) och la tillbaka stenarna. Högst upp på toppen la jag sen vit marmorkross och planterade tre stycken Thujor som ska få växa till sig :-)

Och projekten är inte slut där. Imorgon ska vi åka till Bauhaus (som börjar kännas som mitt andra hem efter den här veckan) för att hämta en ny soffa och ett nytt matbord till uteplatsen. Jag ska visa er före och efterbilder på allt när det är klart. Sen ska vi ju måla om alla stugorna också. Bara det kommer ta sån tid att vi säkert inte blir klara i år utan får fortsätta nästa sommar. Ni hör ju, det finns en hel del jobb och det är därför jag inte får tid att blogga, haha :-P

Imorgon innan vi åker ska jag dock lyssna på en online-presentation av bareMinerals senaste nyheter. Blir kul att få en skönhets-paus i allt byggande, pysslande och snickrande.

No Comments

    Leave a Reply