Meny
ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Midsommarhelgen

Varma, lata sommardagar. Hur härligt?! :-) Här ser ni vårat trädäck nere vid havet. Det har blivit mycket häng här dom senaste dagarna. Hur var eran midsommar förresten? Vi hade sill-lunch (jag åt västerbottenpaj för jag gillar inte sill, haha) och sen på kvällen åt vi lax. Våra grannar hade ett gäng (tror dom var 14 pers) på besök så vi gick över och körde 5-kamp med dom efter middagen. Väldigt kul, men runt midnatt slängde jag och Thomas in handduken. Dagen efter visade det sig att dom sista gått och lagt sig strax innan kl 4 så jag är väldigt glad att vi rundade av vid 12 eftersom Tim vaknade kl 06 (!) dagen efter.

På midsommar får bryggan alltid björkris :-)

Min lilla familj ♥

Annars har jag fått dagarna till att gå genom att måla. Som jag nämnde så har stugan varit gul så länge jag kan minnas men nu ska den bli ljusgrå. Färgen ser mörkare ut på bilden än i verkligheten. Tog bilden ca kl 22.30 på kvällen… ÄLSKAR ljusa sommarnätter! Helt galet att det är ljust som på dagen när klockan är nära midnatt.

Här kan man skymta den stora stugan till höger. Den lilla stugan jag målat är alltså den där vi sover. Helt okej utsikt att vakna upp till, eller vad säger ni? :-)

Älskar att vara här ute på ön men imorgon är det dags att åka hem. Trots att det ska bli närmare 30 grader här till veckan och vi gärna hade stannat kvar så har vi en del vi måste göra hemma i Stockholm.

4 Comments

 • Anette
  22 June, 2020 at 14:58

  Gud, vad fint!!!! Ser riktigt idylliskt ut.

  Reply
  • Isabelle
   22 June, 2020 at 21:27

   Ja visst är det! :-)

   Reply
 • Lotta
  24 June, 2020 at 17:48

  Så härligt det ser ut! Och vilken fin bild på er!

  Reply
  • Isabelle
   28 June, 2020 at 19:20

   Tusen tack! :-)

   Reply

Leave a Reply