Meny
PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Huvudsta utebad

Vilken hetta! Antar att dom flesta av er har lika varmt som oss just nu. Tror vi haft 32 grader idag och imorgon ska det bli samma. Eftersom Tim fortfarande är ganska liten så försöker vi undvika den värsta värmen mitt på dagen. Idag gjorde vi därför ett besök på Mall of Scandinavia. Där var det svalt och jättelite folk eftersom alla verkade hänga ute i solen. Tips till er som inte gillar värmen, hehe. Sen åkte vi hem och lät Tim sova nån timma och på eftermiddagen tog vi vagnen och promenerade till Huvudsta utomhusbad. Jag trodde att det skulle vara packat med folk men p.g.a. corona släpper dom bara in ett visst antal åt gången. Eftersom vi kom så sent började många röra sig hemåt vilket gjorde att kön (en in en ut-principen) gick jättesnabbt.

Poolen var inte supervarm men heller inte jättekall. Jag och Thomas turades om att bada med Tim. Han ä l s k a r verkligen att bada och blev ledsen så fort vi tog upp honom ur vattnet. Efter ett tag såg man dock att han började frysa och då var han ändå okej med att gå upp. Sen var han nöjd med att sitta i sin mysiga morgonrock i vagnen och äta kex och jordgubbar :-)

Han fick den här fina morgonrocken i dop-present utav våra vänner men har varit för liten för att kunna ha den. Nu passar den dock perfekt och kommer säkert användas en hel del i sommar! :-)

Och på tal om värme så måste jag tipsa er om den här fläkten! Jag bad Thomas åka och köpa en fläkt när vi kom hem från Sundsvall eftersom det var så varmt i Tims rum. Han hittade den på Ica Maxi (av alla ställen) för 299kr och vi gillar den jättemycket! Den är trådlös så man kan ställa den vart som helst. Man laddar den med en tillhörande USB-kabel och sen håller batteriet i ca 4-12h beroende på fläkthastigheten. Den är stilren, tyst (lägsta nivån hörs nästan inte) och har väldigt mycket kraft trots att den är ganska liten.

Vi kommer ta med oss den här fläkten i sommar när vi ska ut och resa. Supersmidig!

No Comments

    Leave a Reply