Meny
BARN / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / SOLSKYDD & BRUN UTAN SOL / TIM

Våran helg i bilder

Igår körde vi till Nykvarn för grillkväll och övernattning hos våra vänner. Deras son Morris är snart 3 år och Tim var väldigt fascinerad av honom. Dom härjade på hela dagen, badade i poolen, körde el-bil och käkade jordgubbar i massor. Sen mot kvällen tvärdäckade dom båda i sina vagnar och vi vuxna kunde njuta av en lugn och skön middag :-)

Tim fick testa köra Morris el-bil. Lyckan var total! Tror Thomas tyckte det var minst lika kul, hehe. Ganska säker på att han kommer köpa en bil till Tim så snart han är stor nog ;-)

Mums! Hamburgare är liksom aldrig fel om ni frågar mig :-) Eftersom vädret var magiskt så satt vi ute ända till midnatt och körde musikquiz. Vi fick ge upp och gå in när myggen blev för många. Det är nackdelen med svensk sommar, alla jäkla mygg. Hatar dom!

Vi körde hem ganska tidigt imorse då Thomas hade årsstämma med styrelsen. Jag och Tim tog en promenad till apoteket och fyllde på med solskydd. Just nu kör vi på de här sprejen (Tim älskar att äta på flaskan som ni kan se på den gamla i bakgrunden, haha!) och vi gillar den så det fick bli en likadan.

Apoteket har dock en kampanj just nu med 20% på hela köpet om man köper 2 solskyddsprodukter så jag tog den här också. Hade helst velat ha sprejen ovan i spf 50 men det finns inte så jag tog den här bara för att testa något annat :-)

Sen på eftermiddagen gick vi till Huvudstabadet igen. Vi har varit där hela tre gånger den här veckan eftersom det har varit så sjukt varmt. Bästa sättet att kyla ner Tim är att han får bada i poolen, vilket han älskar!

Hur har eran helg varit? :-)

No Comments

    Leave a Reply