Meny
BARN / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / RESOR & HOTELL / SVERIGE - BÅSTAD

Roadtrip – Båstad

Hej!! Det har verkligen inte varit min mening att försvinna så många dagar från bloggen. Men anledningen stavas r o a d t r i p och semester! Vi är nämligen ute och bilar :-) Vi startade i tisdags och åkte till min syster som bor strax utanför Göteborg med sin familj. Där sov vi en natt så att Tim fick leka loss med sina tre kusiner. Sen körde vi vidare mot Båstad och där vi stannade 2 nätter hos våra vänner. Tim är faktiskt otroligt duktig och tålmodig i bilen för att bara vara 1 år gammal. Vi har med lite leksaker, kex, och ipad. Sen sjunger vi busar en hel del :-)

Tyvärr hade vi inte vädret på vår sida i Båstad. Förra veckan var det ju tokvarmt i hela Sverige men den värmen har ju dragit iväg nu. Det blåste ganska kallt och var molnigt men hamnen var mysig ändå.

Vi åt lunch på Fiskekajen

Tim äter det vi äter numera. Han ratar barnmatsbrukar och vill helst sitta och “plocka” själv.

På tal om mat så har vi ätit s j u k t god mat! Cattis är SÅ grym (hon vann Sveriges Mästerkock 2016, ni hittar hennes blogg HÄR) och skämde bort oss med tapas, grillat och lax!

Rökt lax som bara smälte i munnen..

Grillat är ju så himla gott!! Potatis med sås och torkad kapris var något nytt för mig, men så galet gott! Ni borde spana in hennes blogg som sagt, där finns massor av bra recept.

Eftersom vädret inte var så topp så käkade vi middagarna i växthuset. Så mysigt!! Där inne var det varmt och skönt :-)

Tim visar redan ett intresse för bilar. Till Thomas stora lycka!

Både små och stora…

Gustav äger en ferrari som grabbarna var ute och körde. Tim blev dock lite rädd när motorn startade. När han blir rädd så trycker han sig mot en, kramar hårt och sprattlar med benen. Det var dock skräckblandad förtjusning och han ville väldigt gärna pilla på bilen trots att den lät högt. Haha, så söt!

Något annat som var spännande var robot-gräsklipparen. Han sprang efter den och när den sen vände och körde emot honom så sprang han till mig, haha!

Igår lämnade vi Båstad och fortsatte våran roadtrip men jag tänkte att jag berättar mer i nästa inlägg.

No Comments

    Leave a Reply