Meny
BARN / DANMARK / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / RESOR & HOTELL / TIM

Roadtrip – Horsens

Efter våra dagar i Köpenhamn bilade vi vidare till Jylland och staden Horsens, där vi nu befinner oss. Thomas kommer härifrån och har sina föräldrar här. Dom hade inte sett Tim på länge så det var ett kärt återseende :-) Vädret har dock varit sådär, det har regnat och blåst en hel del så vi har inte hittat på så jättemycket mer än umgåtts med familjen. Idag var det uppehåll ett tag så då åkte vi in till stan.Dom flesta butikerna ligger längs med gågatan Søndergade. Där hittar man bland annat min favorit – Søstrene Grene. Även fast vi har SG hemma i Stockholm nu så kilade jag in och shoppade lite småsaker. Kunde inte låta bli och hittar alltid en massa fint :-) Vill ni se vad jag köpte?

Vi åt lunch på Mackie’s. Dom har typ hamburgare, pita och pizzor.

Fick en söt bild på Tim med pussmun ♥ Han var supertrött här och däckade i vagnen så snart vi ätit klart.

Sen gick vi till Frellsen, ett annat måste när man är i Danmark. Dom säljer choklad, glass och flødeboller som ni ser ovan. Galet gott!Jag tog en glass men hann äta upp den innan jag kom på att jag borde tagit en bild, haha!Vi bor förresten på ett hotell som heter Opus. Det är ganska nytt, väldigt stort och ligger nära Horsens fotbollsstadio.Tims nya intresse är att åka hiss. Han ska trycka på knapparna och sen åka upp, och ner, upp och ner. Samma med rulltrappor. Jag vet inte hur många varv vi åkte när vi var i Field’s gallerian i Köpenhamn, haha! Hissarna här på Opus har glasväggar så att man ser hur det rör sig. Stor tumme upp från Tim. Här står han i pyjamasen på väg från frukosten imorse.

Hej spegelselfie! Det är alltid jag som fotar och därför kommer jag sällan med på bild, haha. Ska bli bättre på att vara med.

Imorgon ska vi åka till Billund och besöka en djurpark. Kommer nog bli jättekul! :-) Ni får stå ut med att det blir en del “vardagsinlägg” nu när vi är på resa. Så snart vi är hemma igen så kommer det återgå till mer skönhetsrelaterade inlägg och dagliga uppdateringar.

2 Comments

 • Issa
  8 July, 2020 at 23:52

  Ja!! Vill gärna se va du shoppade!😍

  Reply
  • Isabelle
   12 July, 2020 at 22:55

   Det kommer! :-)

   Reply

Leave a Reply