Meny
BARN / DANMARK / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / RESOR & HOTELL

Roadtrip – Färja från Danmark till Sverige

Nu är vi hemma i Stockholm igen! I tisdags bilade vi vidare från Horsens upp till Frederikshavn där vi tog färjan över till Göteborg. Det var faktiskt inte så långa köer och vi var ombord inom 30 min. Sen tog själva resan 3,5 timmar men den gick jättesnabbt. Tyckte jag iaf!

Båten var väldigt fräsch faktiskt. Det var tre däck man kunde besöka, två med butiker, restauranger och sittplatser. På det översta däcket kunde man gå ut, rasta hundar och det fanns även en större bar/klubb men den var stängd.

Man kan boka sittplatser om man vill vara säker på att få sitta ned men vi chansade på att det inte skulle vara så mycket folk. Vi fick sittplatser för vi fick några precis framför den ena stor-tvn och dom hade vi hela resan utan problem. Det hade alltså varit pengar i sjön om vi hade betalat för platser. Här ser ni förresten vad folk handlade ombord. ÖL! Tror varenda sällskap hade en sån här pirra full-lastad med öl förutom vi.

Så här underhöll vi Tim eftersom leklandet var avstängt pga corona. Han spelade såklart ingenting utan nöjde sig med att titta på alla lampor som blinkade där i spelhallen. Billigt och bra ;-)

Den här bilen älskade han!

Sen däckade han i vagnen och sov sista delen av resan.

När vi kom fram till Göteborg kom vi av med bilen jättesnabbt så det var verkligen en smidig resa måste jag säga! Vi kommer nog åka färja fler gånger, speciellt nu när Tim är med. Man behöver inte sitta i bil lika lång tid för att komma till Danmark och det finns massor att göra på båten. Tumme upp!

Från Göteborg bilade vi sen vidare till Skövde där vi besökte våra vänner och sov över och igår körde vi till sist hem till Stockholm. Väldigt skönt att vara hemma igen efter att ha sovit på olika ställen och levt i en resväska i 2 veckor. Har det varit kul att “hänga med” på våran resa här på bloggen? :-) Det verkar iaf som att några av er blivit småsugna på att besöka Danmark framöver vilket är jättekul tycker jag.

No Comments

    Leave a Reply