Meny
BARNKLÄDER / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Shopping hos Søstrene Grene

Ni var ju några som ville se vad jag köpte på Søstrene Grene i Danmark så jag tänkte ta och visa er dom nu. Bättre sent än aldrig liksom ;-) Jag har kunnat köpa SÅ mycket mer men kände att det var onödigt att släpa för mycket eftersom vi har flera SG-butiker i Stockholm nu. Det som jag älskar med SG är att sortimentet är så stort, priserna är galet bra och det kommer in nyheter varje vecka (!). Låter nästan som ett samarbete eftersom jag alltid rosar dom så mycket men det är det inte. I wish! Søstrene Grene hade varit en d r ö m att få jobba med. Thomas brukar förresten säga att jag hade passat att jobba i deras butiker och det håller jag med om. Hade jag varit arbetslös hade ja seriöst sökt jobb där, haha.

Men! För att komma till det jag köpte. Ovan ser ni necessärer i plast som jag köpte med mig i olika storlekar. Såg en video på TikTok (yes, jag har blivit hooked – säg att det inte bara är jag?) för ett tag sen där en tjej organiserade med sånna här och sen dess har jag varit på jakt efter liknande. Hittade några på typ aliexpress men är alltid lite skeptisk till sånna sidor så jag blev jätteglad när jag såg att SG hade likadana! :-) Dessa kommer jag ha när jag packar flytande produkter, typ shampoo, balsam osv. i resväskan istället för att lägga i plastpåsar. Tror jag gav runt 20-30kr styck för dessa.

Och på tal om att packa. Jag älskar ordning och reda vilket alla som känner mig vet om. Köpte därför dessa “necessärer” också. Dom är i tyg och har ett lock i nät. Det kommer 4 stycken i olika storlekar i ett set. Hela settet kostade ca 70kr.

Tims kläder är nämligen så små, så allt hamnar huller om buller i hans väska. Nu har jag istället börja packa kläderna i dessa. Tröjor/överdelar i en, byxor/nederdelar i en annan, pyjamasar i en tredje osv.

Såg att det finns liknande packpåsar HÄR

Hur smidigt?! Nu hittar till och med Thomas när han ska ta fram kläder till Tim ;-)

Sen köpte jag en fin liten låda med blått lock. Har länge varit på jakt efter en bra låda att samla Tims alla nappar i. Den här slank med i farten och kostade typ 20kr?Ett litet kit med tråd och nålar att ha i väskan. Man vet aldrig när man behöver ;-) Tror jag gav typ 25kr för hela.

Sist men inte minst köpte jag en ask med sånna här “first moment cards” som jag ska ge till en vän. Man lägger/håller ett kort bredvid sin bebis när man tar foton. Eftersom dom kostade typ 40kr så kunde jag inte gå förbi dom :-)

No Comments

    Leave a Reply