Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / MÅNADENS FAVORITER

Månadens Favoriter Juli 2020

En månad har gått och det är dags för mina juli-favoriter! Den här månaden har jag, som ni vet, varit på resande fot väldigt mycket så jag har inte testat så jättemånga nya produkter. Däremot har jag hittat tillbaka till en del gamla favoriter så den här månaden är det lite blandat.

Skincity Sun Protection SPF50 Stick

Trots att vädret inte varit det bästa denna månad så har jag ändå (såklart) använt solskydd och då har det blivit detta stick från Skincity.

Hur använder jag det? Jag drar det över pannan, kinderna, näsan och hakan och sen masserar jag ut det. Därefter lägger jag min makeup. Smidigt, blir inte för kladdigt och doftar gott!

Läs mer: Här har jag skrivit ett inlägg om Skicitys alla olika hudvårdande stick.

Pris: 169kr och finns »HÄR«

NYX Professional Makeup Bare With Me Hemp Radiant Perfecting

Den här primern har jag haft ett tag och nästan använt upp. Den innehåller micropärlor som gör at huden får en helt fantastisk lyster. Färgen kan kännas en aning mörk direkt vid applicering (iaf om man är lika ljus som jag är) men den är universal och blir mer transparent när man masserar ut den.

Det står att den ska ge 24h fukt men det vet jag inte om jag kan hålla med om. Hur som helst använder jag den inte för fukten utan för glowet den ger, plus att jag upplever att den håller mitt smink fint under dagen.

Pris: 189kr och finns »HÄR«

Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio

Näst ut har vi en liten ögonskuggspalett från Smashbox. Jag har väldigt många varianter av denna palett och jag gillar dom för att dom dels ser ut som kameralinser (hehe) men också för att dom har grymma pigment. Paletten lanserades 2018 så jag är osäker på om exakt alla varianter fortfarande säljs. Just denna heter Double Tap och har två skimriga skuggor, en benvit och en champagnebrun samt en helmatt gråbrun skugga.

Läs mer: Här hittar ni mitt inlägg från 2018 med samtliga paletter.

Pris: Ca 230-235kr och finns »HÄR«

bareMinerals Mineralist Hydra-Smoothing Lipstick

Det var inte länge sedan jag visade er bareMinerals senaste tillskott – Mineralist Hydra-Smoothing Lipstick. Sedan dess har jag använt färgen “Memory” en hel del. Det är en neutral färg och är bara några få nyanser mörkare min egen läppfärg. Formulan är krämig men känns knappt på läpparna och därför har det här stiftet blivit min “to-go-läppmoja” denna månad.

Läs mer: Vill du veta vad som gör detta läppstift så speciellt? Här kan du läsa hela mitt inlägg.

Pris: Just nu 3 för 2 »HÄR« men annars 295kr styck.

NARS Bronzing Powder Summer 2020

Sist ut denna månad har vi NARS solpuder i färgen Laguna. Jag fick en ganska fin solbränna i juni när vädret var på topp men den här månaden har jag fått fejka det lite. Nyansen Laguna är en bästsäljare i NARS sortiment och har fått sig en ny förpackning i sommarkollektionen Bronze On. Den finns i både matt och skimrande formula och båda är silkeslena tack vare en lyxig blandning av botaniska oljor. Det här solpudret kommer få följa med mig sommaren ut!

Läs mer: Här hittar du mitt inlägg om hela NARS sommarkollektion 2020.

Pris: 490kr och finns »HÄR«


No Comments

    Leave a Reply