Meny
HÅRVÅRD & STYLING / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Jag klippte av mig håret!

Hej! Här har det varit tyst några dagar igen. Jag har visst hamnat i ett riktigt semester-mode. Jag har iaf inte slutat blogga, så det får ni inte tro :-) Så snart det är “vardag” här hemma igen kommer inläggen komma mer frekvent. Så vad har hänt den senaste tiden? Jo, vi har varit i Sundsvall hos min familj. Väldigt trevligt då min syster med familj även var på besök så att Tim fick härja med sina kusiner :-) Vi har varit ute i sommarstugan en hel del och bara myst hela familjen.

Mindre kul under veckan var att ta farväl av våran morfar. Han var över 90 år och bodde på ett boende där dom fick in covid-19, troligtvis via personalen för ingen annan har fått komma in sedan i mars. Han blev väldigt sjuk och sedan gick det fort eftersom hans gamla kropp inte orkade. Aldrig hade jag kunnat tro att min morfar, min starka, modiga moffe skulle dö av ett dumt virus :-( ♥

Innan vi lämnade Sundsvall passade jag på att smita in till frisören också. Jag var sugen på en förändring och kapade av…. 20 cm! Har inte haft så här kort hår i hela mitt vuxna liv.

Nu är bara frågan hur jag ska styla det. I alla år har jag tackat nej eller gett bort pressprover anpassade för korta hår eftersom jag alltid haft långt. Så nu behöver jag ERA tips! Vad ska jag ha?! Mousse, spray, något annat??

Jag rotade runt lite i mina lådor här hemma och hittade iaf en serie från svenska REF. Den här moussen gillar jag faktiskt väldigt mycket! Jag har i och för sig inte så mycket att jämföra med (är ju som sagt nybörjare på mousse) men den ger volym, går att forma under dagen och gör inte håret fett.

Förresten så har vi bestämt oss för att åka till Grekland. Vi åker redan nu på söndag och inför resan har vi beställt olika sorters munskydd, handsprit, desinfektionsservetter och annat som är bra att ha med. Imorgon ska jag även göra ett antikroppstest för covid-19. Alla som bor i Stockholm har möjlighet att testa sig gratis. I Grekland kommer vi bo på ett stort hotell där vi har terass och egen pool på rummet så vi kommer inte behöva vara nära så många andra om vi inte vill. Kommer såklart ta med datorn och blogga därifrån så jag hoppas ni “orkar” följa med på ännu en resa :-)

5 Comments

 • Anneli
  31 July, 2020 at 13:40

  Så snyggt!!! Nu gav du mig något att fundera på, har typ, lika långt (och tjockt) hår som du…

  Jag beklagar förlusten av din morfar.

  Reply
  • Isabelle
   31 July, 2020 at 23:22

   Tack så mycket! 🥰 ja, kör vettja! Hehe

   Reply
 • Amel
  31 July, 2020 at 14:39

  Du är jätte fin i kortare hår🤩
  Jag beklagar sorgen, må han vila i frid 💔🙏🏾

  Reply
  • Isabelle
   31 July, 2020 at 23:23

   Tack snälla! ❤️

   Reply
 • Lotta
  3 August, 2020 at 13:25

  Beklagar din morfar.

  Håret är superfint! Klär dig jättebra.
  Dessvärre kan jag inte ge produkttips, är värdelös på hår och gör inget med mitt eget. Bara leave in samt olja, sen får det självtorka.

  Reply

Leave a Reply