Meny
HUDVÅRD / ISABELLE TESTAR & SWATCHES / ÖGON

L’Oréal True Match Eyecream In A Concealer

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Hej vänner! Jag vet att jag har varit borta alldeles för mycket den senaste tiden. Annat har tagit min tid vilket resulterat i att bloggen har blivit lidande. MEN, nu är jag hemma och kommer vara så en tid framöver. Tim har börjat på förskolan och vardagen har börjat rulla på så nu kommer inläggen komma mer frekvent igen! :-)

Jag tänkte börja den här onsdagen med att visa er en höstnyhet, nämligen årets innovation från L’Oréal Paris!

True Match Eyecream In A Concealer är precis vad namnet avslöjar – en lystergivande concealer och en högpresterande ögonkräm i ett. Det här är drömmen för oss som slarvar med ögonkrämen då och då (för jag kan väl inte vara ensam om det?!) :-)

Den kommer i sex nyanser. Här ovan ser ni från vänster: Rose Porcelain, Ivory Beige, Natural Beige, Peach, Golden Sand & Golden Honey.

Den unika hybridformulan innehåller 0,5 % ren hyaluronsyra för att ge intensiv fukt till det ömtåliga ögonområdet. Formulan har en behaglig gel-till-vatten-konsistens och är även fylld med glycerin för att säkerställa att huden förblir återfuktad och fyllig hela dagen.

Före / Efter

Här har jag endast applicerat concealern runt ögonområdet direkt på bar hud. Jag upplever att täckningsgraden är medium.

Vad tycker jag om True Match Eyecream In A Concealer?
Jag älskar den här typen av produkter som sparar en tid på morgonen. Jag gillar formulan och hur täckande färgen blir fastän jag lägger ett väldigt tunt lager som knappt känns på huden. Den sitter också bra och lägger sig inte i veck, i alla fall inte på mig. Svårt att säga hur den funkar på någon med fetare hud och med fler linjer. Det ska bli intressant att testa den på andra! Det enda jag inte gillar är själva applikatorn. Jag gillar nämligen inte concealers där man skruvar upp färgen. Jag skruvar alltid för mycket. Nån som känner igen sig? Sen tycker jag inte heller att penseln ger ett snyggt resultat utan jag duttar istället ut färgen med ett finger.

Pris och inköpsställen
Priset ligger på 139kr styck och innehållet är 2ml. HÄR hittar ni samtliga nyanser nedsatta med 20% just nu!

2 Comments

 • Lotta
  29 August, 2020 at 13:35

  Jag är väldigt nyfiken på den här! Den verkar ju superbra.
  Vilken nyans har du?

  Reply
  • Isabelle
   2 September, 2020 at 08:39

   Jag har den näst ljusaste! Ivory Beige men de är för att ja gärna vill ha lite ljusare ton runt ögonen :)

   Reply

Leave a Reply