Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Isabelle testar: L’Oréal Volume Air Mascara

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Hej på er! Det känns så konstigt att jag och Thomas kan sitta i lugn och ro med varsin dator här hemma. Tim är inne på andra veckan av inskolningen på förskolan och det går verkligen superbra. Idag ska han stanna till  eftermiddagens mellis. Det känns så tomt och tyst här hemma men vi vet ju att han har det superbra där han är :-) Nästa vecka är det dags för mig att gå tillbaka till heltidsjobb på riktigt så jag njuter dessa sista dagar som mammaledig.

Nåväl, idag ska jag visa er en till höstnyhet från L’Oréal Paris! Låt mig presentera Air Volume Mega Mascara, den första mascaran som ska “blåsa upp” fransarna likt ett avantgardistiskt luftskepp utan någon som helst antydan till att kännas tunga.

Vetenskap är hjärtat i Air Volume Mascara. L’Oréal har tagit fram en unikt formad hylsa som med hjälp av den mjuka borsten ger fransarna en viktlös volym. Borsten har dubbla borsthår, korta hår som fångar upp formulan och fördelar den vid fransrötterna och långa hår som fördelar den på längden. Den lätta formulan gör att volymen blir maxad utan att kännas tung.

Utan / Med

Vad tycker jag om Air Volume Mascara?
Jag tycker till att börja med att hylsans form känns ny och spännande! Jag var först lite osäker på borsten eftersom den ser en aning klumpig ut men den är faktiskt lätt att hantera och det går att dra på både 2, 3 och 4 lager utan att fransarna kladdar ihop sig till spindelben. Det gillar jag! Den volym som skapas direkt vid applicering lägger sig lite under dagen på mig men trots det är jag mycket nöjd. Håller annars väldigt bra och fäller ingenting under ögonen. Med andra ord en riktigt bra mascara som är väl värd att testa!

Pris och inköpsställe
Rekommenderat pris är 159kr för 9ml. Just nu hittar ni den på kampanj för endast 129kr HÄR. Erbjudandet gäller 19/8-8/9.

2 Comments

 • Lotta
  29 August, 2020 at 13:37

  Det verkar vara en bra mascara! Tror du den håller för tåriga ögon?

  Reply
  • Isabelle
   2 September, 2020 at 08:39

   Den är superbra faktiskt! :) ja de tror jag men vågar inget lova eftersom den inte är vattenfast

   Reply

Leave a Reply