Meny
BARN / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / TIM

En dag på Junibacken

Hej på er! Hoppas ni haft en fin helg. Igår regnade det här i Stockholm så vi bestämde oss för att åka till Junibacken. Jag hade inte varit där på flera år och kom knappt ihåg hur det såg ut där inne (eller så hade dom gjort om) men det var jättemysigt! P.g.a Corona måste man boka sin biljett online och välja vilken tid man kommer dit. Samtidigt som det är tråkigt att det ska vara så många regler kring allt nu så är det samtidigt lite skönt. Att kunna åka till sånna här ställen utan att behöva trängas med hundratals andra barnfamiljer är ju egentligen drömmen. Tim lekte runt i alla små hus som är uppbyggda efter Astrid Lindgrens sagor och sen åkte vi sagotåget. Allt är riktigt bra gjort så det var minst lika kul för mig och Thomas :-) Tim blev lite rädd för Tjoffsan (råttan i Nils Karlsson pyssling) men skrattade bara åt draken Katla (i Bröderna Lejonhjärta) haha! Jag som trodde han skulle bli mest rädd för den. Tågvärden berättade sen att dom faktiskt gjort om draken på senare år för den som var i början var mycket läskigare och gjorde dom flesta barnen rädda. Sen åt vi pannkakor med sylt och grädde och lekte i Villa Villekulla innan det var dags att åka hem. Tim verkade väldigt nöjd med dagen och somnade som en stock på kvällen :-)

Jag är ledsen att uppdateringen här varit dålig även denna vecka. Det finns en del anledningar. Dels har det hänt en del privat som jag valt att hålla borta från bloggen, sen har jag börjat jobba heltid och sen har jag inte mottagit så många spännande produkter den senaste tiden. Om det är pga corona eller ej vet jag inte men det känns som att allt står lite still just nu.

Om jag inte har något spännande i skönhetsväg att dela, vill ni istället ha vardagsinlägg (som typ detta ovan) eller är det bättre att det blir några dagars uppehåll?

4 Comments

 • Emmy Skottke
  13 September, 2020 at 19:52

  Jag gillar även dina vardagsinlägg. Ha det bra!

  Reply
  • Isabelle
   14 September, 2020 at 08:44

   Tack! Då kanske jag inte ska vara så rädd för att posta lite oftare. Är rädd för att trötta ut er :-)

   Reply
 • Issa
  14 September, 2020 at 12:31

  Gärna vardagsinlägg❤

  Reply
  • Isabelle
   17 September, 2020 at 18:56

   Tack! :-) <3

   Reply

Leave a Reply