Meny
HUDVÅRD / ISABELLE TIPSAR

No7 Hydra Luminous

Idag tänkte jag att vi ska kika närmare på en serie från Boots No7 som heter HydraLuminous. No7 är ett brittiskt märke som startades redan 1935. I sortimentet hittar man produkter som är allergitestade, dermatologiskt testade och utprovade av kunder med mycket känslig hud.

HydraLuminous är en återfuktande serie som passar en torr till väldigt torr hud. Den innehåller både krämer, gels och lotions som passar perfekt nu när vi går mot höst och vinter. Låt oss ta en närmare titt på några av produkterna!

HydraLuminous Water Surge Gel är en uppfriskande ansiktskräm med mycket lätt konsistens som snabbt går in i huden och ger den en omedelbar och djupt återfuktad känsla. Jag personligen älskar sån här gel-formula! Water Surge Gel passar en väldigt torr hud och innehåller bl.a. ingredienser som Bisabolol, vitamin C och vitamin E, som skyddar huden mot yttre påfrestningar.

Pris 199kr

Föredrar man en krämigare formula så finns istället Day Cream SPF15+5*UVA, en lätt ansiktskräm, berikad med SPF15 och UVA-skydd. Krämen återfuktar och skyddar huden från UV-strålar men även fria radikaler. Formulan absorberas snabbt in i huden och motverkar torrhet.

Pris 199kr

Water Concentrate är ett fuktserum som mjukgör och återfuktar huden. Den har en tunn, flytande formula och man behöver bara 1-2 droppar för hela ansiktet. Water Concentrate innehåller bland annat ren hyaluronsyra som återfuktar huden på djupet samt en kraftfull blandning av antioxidanterna vitamin E, vitamin C och mullbär som tillsammans hjälper till att stärka hudens naturliga försvar. Serumet går att använda som det är eller att blanda ut med sin dagkräm för en extra återfuktande effekt.

Pris: 199kr

Ni hittar No7s produkter hos bl.a. Apotek Hjärtat.

4 Comments

 • Mia
  18 September, 2020 at 16:13

  Serumet kommer jag nog köpa. Bra tips! Trevlig helg. 😊

  Reply
  • Isabelle
   24 September, 2020 at 15:48

   Kul! Hoppas du gillar :-) kram

   Reply
 • Annika
  25 September, 2020 at 13:54

  Detta ska jag kika på! Torrare än torraste fnöske kan jag bli om vintern. Oftast tycker jag att fett känns bäst på huden men varvar med fukt ändå.

  Reply
  • Isabelle
   25 September, 2020 at 19:44

   Gör det! Och kika på nattkrämerna för dom är ännu ”fetare” i formulan.

   Reply

Leave a Reply