Meny
BARN / HEMMA HOS OSS / INREDNING

Livet med barn..

I ett och ett halvt år har vi lyckats hålla Tim från våran älskade Milk-lampa som står i vardagsrummet, men igår sa det KRASCH. Det var bara att bita ihop. Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta. Livet med småbarn! Det går ju liksom inte att skälla på honom för han är för liten för att förstå. Sen när dammsugaren åkte fram skulle han såklart dit och pilla men vi fick hålla honom på avstånd för det var små, små glasbitar ÖVERALLT. Till och med uppe i soffan?!

Vi älskar ju den där lampan. Den är så himla mysig eftersom den är dimbar och inte ger så starkt ljus. Som tur är kan man köpa reservglas till den så jag har klickat hem ett nytt nu! Såg förresten att dom har hela lampan på kampanj HÄR (ingen reklamlänk).

2 Comments

 • Lina Ek
  28 September, 2020 at 17:46

  Men nej så trist!! Det blir plast-lampor från och med nu! Eller så kan du ju beställa en Lina-Lampa från Mona! :)

  Reply
  • Isabelle
   28 September, 2020 at 18:51

   Jaa, men nu har det nya glaset kommit så nu är den som ny igen! :-) Haha en Lina-lampa kommer aldrig in innanför våran dörr!!

   Reply

Leave a Reply