Meny
HEMMA HOS OSS / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / JULKALENDRAR / NYA PRODUKTER

Coastal Cypress & Sea Fennel

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Min vän Mona frågade mig för någon vecka sen vilken handtvål från Molton Brown vi brukar ha här hemma. Vi har nämligen dessa handtvålar både i kök och badrum. Jag hade dock inget bra svar för vi testar alltid olika! haha :-) Jag faller för dom vackra färgerna och den lyxiga looken. Sen att dessa tvålar doftar fantastiskt (doften stannar kvar längre än annan handtvål tycker jag) och känns sköna för händerna är också en anledning till varför vi fortsätter köpa dom gång på gång trots att dom är lite dyrare. Det här är vardagslyx för mig och sen tycker jag att dom är drygare än billig handtvål så i det stora hela gör priset inte så mycket för mig.

Här om dagen klickade jag hem en ny doft (för oss) som heter Coastal Cypress & Sea Fennel. Den har marina noter av saltad cypress och australiensisk havsfänkål. Egentligen är väl kanske inte marindoft min favorit men den har också mysk, cederträ och bergamott i sig som jag gillar, sen kunde jag inte motstå den härliga turkosa färgen. En riktig färgklick i badrummet! Finns även som duschgel om man hellre vill ha det.

Toppnoter: fikonlöv, kardemumma och bergamott. Hjärtnoter: marina noter, jasmine och violblad. Basnoter: saltad cypress, cederträ och mysk.

Priset ligger på 230kr och ni hittar den »HÄR«

Tips! Jag köpte faktiskt min handtvål med eurobonus-poäng som jag samlat ihop på flygresor. Varje år förfaller poängen om man inte använder dom så istället kan man klicka hem något i eurobonus-shoppen :-) Finns massor att välja bland! Om ni är medlemmar hos t.ex. SJ så är det samma där. Poäng man samlat ihop på tågresor går att växla mot annat som t.ex. varma drycker hos Espresso House eller så kan man skänka dom till olika fonder. Tips från mig så ni inte har poäng som förfaller ;-)

Och sen måste jag såklart tipsa er om att Molton Brown har en julkalender fylld med härliga produkter. Den här står högt upp på min önskelista!! Hoppas min kära sambo läser detta ;-) Ni hittar den »HÄR«

Missa heller inte » Här har jag samlat alla skönhetskalendrar 2020 «

No Comments

    Leave a Reply