Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

10 sec High Impact Volume Mascara

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

IsaDoras nya mascara ger volym på 10 sekunder!

För någon månad sedan lanserade IsaDora en ny mascara som heter 10 sec High Impact Volume Mascara. Den är vattenresistent, helt vegansk och ska ge omedelbar volym på endast 10 sekunder per öga.

Borsten är timglas-formad och lätt att använda. Den syntetiska och naturliga vaxblandningen ger en unik och krämig textur som ger dina fransar volym. Formulan känns väldigt lätt och flexibel och tynger inte ner fransarna. 

Före / Efter

Vad tycker jag?

Jag har använt den här mascaran i ca 1 månads tid nu och tycker att den är väldigt bra. Det är lätt att nå alla fransar med borsten och det går att jobba upp en bra volym utan att det klumpar ihop sig. Jag upplever inte heller att den fäller ner under ögonen men fransarnas volym lägger sig lite efter en hel dag,  i alla fall på mig. Som alltid så vill jag påminna om att mascara är väldigt individuellt och det som funkar på mig behöver inte funka lika bra på andra och tvärtom.

Vart kan man köpa produkten?

IsaDora 10 sec High Impact Volume mascara kostar 149kr och finns att köpa »HÄR«

No Comments

    Leave a Reply