Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TESTAR & SWATCHES / LÄPPAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Buxom White Russian collection

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Buxom White Russian Limited Edition Collection

Idag lanserar Buxom den nya kollektionen White Russian som är dedikerad till en av deras mest ikoniska och bästsäljande nyanser. White Russian är en rosa-nude nyans som har blivit en stor favorit hos många och som nu finns tillgänglig i en palett, som en highlighter och ett läppstift. Som ett tillägg så kommer även deras bästsäljare Lip Cream (white russian) nu i en limited-edition förpackning i roséguld. Låt oss ta en närmare titt på produkterna!

White Russian Eye and Cheek Palette, 495kr

Jag faller ju alltid hårdast för paletter, så låt oss börja där. Den här paletten innehåller 6 ögonskuggor i matta, skimriga och glittriga rosa-bruna nyanser. Med den här färgskalan kan man skapa en enklare vardagslook så väl som en mer sotad kvällslook. Jag tycker att formulan är något pudrig och faller lite vid applicering med pensel så jag hade använt en primer under dom mörkaste färgerna.

Take a dip, Reveal, Indulge, Decadent, Smoke show & After dark

Jag gillar ju brunrosa ögonskuggor så använde jag den här paletten i min sminkning här om dagen. En väldigt enkel look där jag använt Decacent, Smoke show och lite, lite After dark längs med franslinjen. På kinderna kan ni också skymta lite av blushet Moscow (se nedan).

I paletten får man också med 2 nya nyanser av Wanderlust Blush. Väldigt fina och högpigmenterade. A little goes a long!

Vart kan man köpa produkten?

White Russian Eye and Cheek Palette kostar 495kr och ni hittar den exklusivt »HÄR«

Wanderlust Glow Highlighter, 265kr

Näst ut har vi denna highlighter, även den i nyansen White Russian som beskrivs som rosa-champagne. Formulan innehåller en inbyggd primer som ska ge ett fint glow och hålla under hela dagen och kvällen. Personligen föredrar jag lite krämigare formula på highlighters. Jag upplever denna något torr och lite pudrig. Färgen är dock otroligt fin och formula är ju en smaksak så med det sagt kanske den blir en favorit hos nån av er?

Vart kan man köpa produkten?

Wanderlust Glow Highlighter kostar 265kr och ni hittar den exklusivt »HÄR«

Full Force Plumping Lipstick, 245kr

Och sist men inte minst så går vi över till läpprodukterna. Först ut är läppstiftet Full Force Plumping Lipstick i färgen… White Russian ;-) Det är ett krämigt rosabeigefärgat läppstift som är berikat med Buxoms singaturpeptidkomplex, som ger en lätt kylande och pirrande känsla i läpparna. Det i sin tur ska göra att dom upplevs fylligare. Stiftet är även berikat med hyaluronsyra och avokadoolja som tillför fukt och jämnar ut läpparnas struktur.

Så här ser läppstiftet White Russian ut på mig. Jag ÖNSKAR så att jag passade i sånna här nuderosa färger men det ser helt galet ut. Mina naturliga färger gör att det ser ut som jag har idominsalva på läpparna när jag bär ljusa toner :-( Stiftet känns i alla fall otroligt skönt och krämigt på läpparna. Efter en stund känner man även den kylande och pirrande känslan, vilket jag gillar!

Vart kan man köpa produkten?

Full Force Plumping Lipstick kostar 245kr och finns exklusivt »HÄR«

Full-On Plumping Lip Cream, 245kr

Sist men inte minst har vi Full-On Plumping Lip Cream i färgen.. *trumvirvel*.. White Russian! Glosset ger en ljusrosa-beige färg och är berikat med fuktighetsbevarande vitaminer, hyaluronsyra och plumpande peptider.

Så här ser glosset ut på mig. Om jag inte tar allt för mycket så syns färgen lite mindre och då funkar den även på mig (trots mina konstiga färger) :-) Även denna pirrar och kyler på läpparna eftersom den har en plumpande effekt.

Vart kan man köpa produkten?

Full-On Plumping Lip Cream kostar 245kr och finns exklusivt »HÄR«

#ServingWhiteRussian

2 Comments

 • Sanna
  9 October, 2020 at 04:13

  Åh white russian var ju så fint 😍

  Reply
  • Isabelle
   12 October, 2020 at 21:40

   Ja visst 😍

   Reply

Leave a Reply