Meny
DOFT / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / KROPPSVÅRD

Rituals Amsterdam Collection

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.

I helgen tog jag och Tim en promenad till Mall of Scandinavia och besökte bland annat Rituals nya butik. Har ni sett den? Superfin verkligen!! Väl värd ett besök :-) Det är ingen hemlighet att jag (och Thomas) älskar Rituals produkter och den som kommer hem till oss märker det ganska snabbt. I varje rum hittar man doftstickor (min favorit är Green Cardamom), i gästbadrummet står tvål och handkräm på handfatet, i hyllan står doftljus osv. Jag gillar Rituals design, dofter och att produkterna är prisvärda.

Idag tänkte jag visa er några produkter ur den nya Limited Edition kollektionen Amsterdam.

Amsterdam Collection

Rituals har samarbetat fram denna kollektion tillsammans med Rijksmuseum, ett konstmuseum i Amsterdam med nederländsk 1600-talskonst. På 1600-talet var Amsterdam en pulserande stad med sjövägar till hela världen. För första gången influerades Amsterdam av asiatiska lyxvaror – aromatiska kryddor, exotiska blommor och exklusiva textiler väckte stor sensation. Amsterdam Collection innehåller därför nederländska tulpaner och japansk yuzu och är en hyllning till de historiska banden mellan öst och väst.

Håll med om att designen än vacker? Den påminner mig väldigt mycket om vårat porslin från Royal Copenhagen, hehe.

Amsterdam Collection Hand Balm & Hand Wash

Handkräm och handtvål med en mustig och doftrik bukett av exotiska blommor, nederländska tulpaner, kryddor och japansk yuzu. Dom här två kommer få flytta in i gästbadrummet som en liten höst-uppfräschning.

Pris: Handkräm 125kr »HÄR« och Handtvål 125kr »HÄR«

Amsterdam Collection Candle

När hösten kommer bränner jag doftljus på löpande band så det här lär försvinna ganska snabbt. Ljuset är berikat med en avkopplande doft av nederländsk tulpan och japansk yuzu blandat med exotiska kryddor och varmt sandelträ. Det är tillverkat av solrosvax och har en brinntid på upp till 50 timmar.

Tips: När ljuset tänds för första gången, låt det brinna i minst 2 timmar för att helt smälta topplagret. Detta kommer att resultera i en jämnare brinntid.

Pris: ord. 230kr men just nu 184kr »HÄR«

Amsterdam Collection Body Cream

En fyllig, krämig och vårdande body cream med doft av japansk yuzu, exotiska blommor och nederländsk tulpan. Här hemma är det mest Thomas som använder body creams och han älskar dessa från Rituals så gissa om han blev glad när jag ställde in denna i hans badrumsskåp här om dagen :-)

Pris: 215kr och finns »HÄR«

Amsterdam Collection Interior Parfum

En annan favorit här hemma är interiör-parfym! Vi har säkert 5 stycken olika dofter i städskåpet. Hur använder man dessa då? Jo, vi brukar spreja en gång i varje rum efter att vi städat eller typ ska ha middagsbesök. Det ger en fräsch doft i hela hemmet. Denna doftar härligt av exotiska blommor, nederländsk tulpan, kardemumma och syrlig japansk yuzu.

Pris: 355kr och finns »HÄR«

Amsterdam Collection Body Mist

Sist ut idag har vi denna vattenbaserade body mist som friskar upp, återfuktar och ger huden en diskret doft av nederländsk tulpan och japansk yuzu.

Pris: 205kr och finns »HÄR«

4 Comments

 • Mia
  15 October, 2020 at 08:36

  Jag var på en restaurang häromdagen där tvålen på toaletten luktade så gott att jag var tvungen att höra med servitirisen vad det var för något. Det var faktiskt Rituals (fast de hade hällt över det på anonyma flaskor) Happy Buddha. Så nu måste jag nog in i en butik och botanisera lite, har inte riktigt haft dem på min radar tidigare. ha en fin dag!

  Reply
  • Isabelle
   15 October, 2020 at 12:05

   Jaha! Va roligt! Ja dom har verkligen ett fantastiskt utbud så det borde du göra 😊 min favorit är som sagt Green Cardamom ☺️

   Reply
 • Anette
  19 October, 2020 at 15:20

  Amsterdam serien är verkligen sa fin, köpte body creme i somras (här i Ty) och den doftar verkligen lätt och fräsch, inte sa mycket som Rituals andra dofter, vilket är bra om man använder en anna parfym tex.

  Reply
  • Isabelle
   19 October, 2020 at 19:48

   Visst är den! :-) För mig får det gärna dofta mycket, hehe men jag förstår vad du menar :-)

   Reply

Leave a Reply