Meny
DOFT / INREDNING / ISABELLE TIPSAR / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Zara Home Christmas 2020

Igår sprang jag in som hastigast på Zara Home inne på Mall of Scandinavia. Zara Home är en av mina favoritbutiker när det kommer till inredning. Dom har jättefina saker som inte är så dyra och det kommer ofta in nyheter! Nu när vi snart ska göra i ordning Tims rum vill jag typ inreda hela rummet med grejer från Zara Homes barnavdelning.

Igår hade dom (till min stora glädje) börjat få in julsaker! Vissa blir typ förbannade när butiker börjar sätta upp julsaker tidigt men jag äääälskar det, haha. Blir så glad av allt ljus, glitter och goda dofter!

Ville egentligen köpa med mig massor men för det första så blir Thomas galen på mig när jag kommer hem med glittrande grejer. Just för att glittret ofta faller av och sen glittrar det ö v e r a l l t här hemma i typ ett halvår. Haha! Jag älskar det dock.

Och för det andra så är det ju det här med Tim. Han pillar på ALLT här hemma just nu och jag vet inte om vi kommer kunna ha så mycket pynt framme i jul. Det känns såklart jättetråkigt men jag har accepterat att man får stå ut med sånt när man har småbarn. Jag hoppas ju att han inte är lika pillig av sig i december men just nu ser det inte så lovande ut. Haha!

Dom här glaskulorna med belysning inuti var jättefina men om ni tittar på Paradise Hotel så måste ni hålla med om att man bara tänker på “kasta kulan” och liksom gärna vill prova slänga en i golvet. Haha!

Dom har massor av roliga och annorlunda julgranskulor som inte kostar skjortan.

Gillar man doften av pepparkaka så har Zara Home en HEL kollektion med doftljus, doftstickor, handtvål m.m med just pepparkaksdoft. Mums! Jag kommer nog gå tillbaka och köpa ett doftljus.

Är ni som mig och älskar julen eller vill ni helst slippa se julgrejer innan december? :-)

»Här hittar ni hela julsortimentet online«

2 Comments

 • Annika
  19 October, 2020 at 14:44

  Hahaha, jag har en Tomas hemma som är likadan! Allergisk mot glitter! Som han har morrat över barnets alster från förskolan som ofta var fullt med glitter som rasade av. Hahaha…

  Reply
  • Isabelle
   19 October, 2020 at 19:45

   Haha! Vad roligt!! Blir spännande den dagen Tim kommer hem med något med glitter, hehehe ;-)

   Reply

Leave a Reply