Meny
HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Nivea MicellAIR

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Jag älskar makeup remover wipes, det vet ni som hängt här på bloggen ett tag. Jag är lat och vill att det ska gå snabbt att ta bort sminket på kvällen! Dessutom behöver man inget vatten så dom är perfekta att ha med på resa. Jag brukar även sitta i soffan framför tvn och tvätta av sminket, hehe. Mina favoriter är dom här från Nivea och dom har jag använt i flera år. Det enda dom inte är så bra till är vattenfast smink. Jag syftar då främst på vattenfast mascara som jag brukar ha då och då. När min kollega för nån vecka sedan gjorde mig uppmärksam på att det finns speciella wipes från Nivea för vattenfast smink blev jag som eld och lågor!

Nivea MicellAIR Expert Make-up Remover Wipes Waterproof

Det här är alltså rengöringsservetter som avlägsnar alla typ av makeup, även vattenfast. Dom innehåller micellärteknologi (som drar åt sig smuts), torroljor och svart te-extrakt som tillsammans rengör och samtidigt håller huden återfuktad. Passar alla hudtyper och även användare av kontaktlinser.

Pris: ord. pris 55kr men finns att köpa för 38kr »HÄR« just nu.

Nivea MicellAIR Expert Eye Make-up Remover Waterproof

Är man inte lika kär i wipes som jag är så finns det make-up remover i flytande form i samma serie. Den innehåller en innovativ formula som består av en oljefas (blå) och en vattenfas med micellärteknologi och svart te-extrakt (transparent). Denna ska därför skakas först och sen tar man lite på en bomullspad. Oljepartiklarna löser upp sminket (även vattenfast!) medan miceller avlägsnar smuts och återfuktar huden.

Pris: ord. pris 59kr men finns att köpa för 38kr »HÄR« just nu!

No Comments

    Leave a Reply