Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Nyheter från Maybelline

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Maybelline har nyligen släppt två nyheter som jag tänkte att vi ska ta en närmare titt på idag.

Maybelline brow Extensions Fiber Pomade Crayon

Det här är en brynpomad i pennformat med fibrer som fäster i brynhåren vilket skapar fylligare bryn. Pennan ger en matt färg och sitter som berg under dagen.

Vad tycker jag?
Den tjocka spetsen gör denna penna något svårjobbad tycker jag. Jag hade gärna velat ha den tunnare eftersom jag gillar formulan, dom kalla nyanserna och att den verkligen sitter kvar under dagen. Det är svårt få ett snyggt resultat, speciellt om man har väldigt tunna bryn. Jag kan tänka mig att denna penna är väldigt bra för den som har lite tjockare bryn och bara vill jämna till färgen och fylla ut dom lite.

Pris: Ord. pris 139kr men nedsatt till 119kr »HÄR« just nu.

Light Blonde, Blonde, Soft Brown, Medium Brown, Black Brown

Maybelline Glass Finishing Setting Spray

Den andra nyheten är en finish spray som ger en återfuktad, så kallad glas-look.

Vad tycker jag?
Först var jag lite tveksam då själva “sprutet” inte var så bra. För mig är det viktigt att en finish spray kommer ut som ett härligt, puffigt moln och lägger sig som en slöja över ansiktet. Desto mer jag har använt den desto bättre har den dock blivit, så jag kanske bara hade lite otur med flaskan i början. Den ger ett jättefint glow och man ser verkligen återfuktad ut. Den ger dock inte den där typiska blöta, glas-effekten men det gör mig inget. Jag gillar den ändå! Doftar väldigt gott gör den också :-)

Pris: Ord. pris 139kr men nedsatt till 111kr »HÄR« just nu.

2 Comments

 • Annika
  21 October, 2020 at 14:13

  Läst om flera som klagat lite på sprutet på settingsprayen men det kan vara värt att testa ändå med det priset. Lite nyfiken på brynpennorna. Har ett extremt glest framparti där det gärna försvinner färg under dagen.

  Reply
  • Isabelle
   23 October, 2020 at 15:50

   Jasså? då är det kanske ett generellt problem med flaskorna då. Hur som blev min bättre efter några användningar :-) Dessa sitter som sagt väldigt bra men det kanske är svårt att få till det snyggt med den tjocka spetsen, ett tips är i så fall att ta en pensel och ta lite färg från pennan på den.

   Reply

Leave a Reply