Meny
DOFT / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Ida Warg Beauty lanserar kroppsvård!

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.

Nyheter från Ida Warg Beauty

Hej vänner! Hur mår ni? Jag mår toppen, fredag och allt ju! :-) Idag vill jag visa er några nyheter från Ida Warg Beauty. Som ni vet jobbar jag för märket, men det är ingen som har bett mig, eller betalat mig för att skriva detta inlägg utan det är helt mitt eget beslut eftersom jag tycker att dom här produkterna är SÅ fina och grymma!

Ida Warg Beauty har tidigare bara funnits inom kategorierna brun-utan-sol och hårvård. Nu utökas sortimentet ännu en gång och kliver in i kategorin kroppsvård. SÅ KUL! Det kommer 3 serier (Hydrating, Intense Nutrition & Vitalizing) och i varje serie kommer det 5 produkter. Alltså totalt 15 produkter. Till att börja med lanseras dessa body mousse som ni ser här ovan. Jag ÄLSKAR body mousse (har använt Rituals i flera år) och blev så glad när jag fick veta att mina kollegor jobbat stenhårt i över ett år för att ta fram en grym sådan.

Produkterna är 100% veganska och tillverkade i Sverige.

Ida Warg Hydrating Shower Mousse

Alla tre duschmoussarna har en gel-konsistens i början och blir sedan till ett härligt, löddrigt skum. Man behöver väldigt lite för när gelen expanderar blir det mycket skum. I like!

Hydrating-serien är perfekt för en hud som törstar efter återfuktning. Den innehåller hyaluronsyra och DayMoist CLR™ (ett komplex av naturligt växtbaserade och aktiva ingredienser) som ger en återfuktande effekt som verkar på djupet. Den doftar friskt av Aloe Vera, grönt äpple och persika. Mums!

Pris: 99kr och säljs just nu exklusivt »HÄR«

Ida Warg Intense Nutrition Shower Mousse

Den här moussen är berikat med vitamin E som har en anti-inflammatorisk effekt samt Linneaextrakt som lugnar huden. Den är skapad för dig som har en väldigt torr hud då den även innehåller mjukgörande och näringsrika oljor från havre, raps samt sheasmör. Doften är varm, trygg och omslutande med noter av vanilj, kokos och jasmin. Helt magisk!

Pris: 99kr och säljs just nu exklusivt »HÄR«

Ida Warg Vitalizing Shower Mousse

Sist ut har vi duschmoussen som piggar upp och skyddar en trött och glåmig hud med hjälp av kråkbärsextrakt och rapsolja. Doften har exotiska noter, bland annat ananas och persika i kombination med mjuka inslag av mandel och vanilj. Så härlig doft nu i höst när man längtar tillbaka till sommaren!

Pris: 99kr och säljs just nu exklusivt »HÄR«

Formulan är först gele men sen förvandlas den snabbt till ett löddrigt och mjukt skum i kontakt med vatten.

Ida Warg Hand Cream

Förutom duschmousse så lanseras just nu också handkrämer i samma serier och dofter.

Än så länge har bara Hydrating Hand Cream och Intense Nutrition Hand Cream kommit ut i butik då Vitalizing blivit lite försenad men jag tror att den kommer redan nästa vecka. Ni hittar dom hos Åhléns.


Ni får gärna kommentera ifall ni testar någon av produkterna! Vore så kul att höra vad ni tycker om dom :-) Jag kan nog inte välja en favorit utan jag gillar alla tre.

ps. ni får 25% rabatt på hela Ida Warg Beautys sortiment inne på www.idawargbeauty.se om ni uppger koden isastar25 i kassan!

3 Comments

 • Alexandra
  23 October, 2020 at 13:54

  Ser ut att vara härliga nyheter. Gillar verkligen layouten på förpackningarna! Jag borde verkligen testa något från Ida Warg Beauty snart!

  Reply
  • Isabelle
   23 October, 2020 at 15:47

   Ja, visst är dom fina! :-)

   Reply
 • Ida Warg Shower Oil - isastar.se
  12 December, 2020 at 21:04

  […] Ida Wargs duscholjor kommer i 3 olika serier och dofter, precis som duschmousserna. […]

  Reply

Leave a Reply