Meny
DOFT / INREDNING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Doftljusen du inte vill missa!

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.

 

Jag såg att LYKO har en kampanj på doftljus just nu. Alla ljus är nedsatta med 20% så har du inte laddat upp med doftljus för höst och vinter så borde du verkligen passa på nu! Här kommer mina favoriter som du borde spana in.


Voluspa Makassar Ebony & Peach

Det här ljuset är så vackert att det är en inredningsdetalj i sig. Mörkt, gråblått glas med guldprickar, helt i min smak! Det var faktiskt mina kollegor som tipsade mig detta om ljus och just nu har vi ett tänt på vårt kontor. Doften är en mix av svart makassar ebenholts (trä), fullmogna persikor och äppelblom. Jag var faktiskt lite skeptisk först men det doftar SÅ gott!

Pris: ord. 449kr men just nu 359kr »HÄR«

 

Rituals… Green Cardamom Scented Candle

Som jag nämnt flera gånger tidigare så är Rituals Green Cardamom en favorit här hemma. Vi har doftstickor, rumsspray och såklart doftljus i denna doft. Det här ljuset består till 70 % av naturligt vax och räcker i upp till 60 timmar.

Pris: ord. 325kr men just nu 260kr »HÄR«

 

WoodWick Cinnamon Chai

WoodWick ljus sprakar som en härlig brasa när dom är tända. Det är träveken som är hela hemligheten och därav namnet. Detta ljus har doften av kryddig kanel och varm vanilj – mer juligt än så blir det inte! Håller också väldigt länge då brinntid är ca 100h.

Pris: ord. 289kr men just nu 231kr »HÄR«

Clean Space Warm Cotton

Det här ljuset har samma doft som en mest sålda Clean-doften världen över – warm cotton. Det här är ett ljus för dig som gillar doften av nytvättad, varm bomull. Ljuset är 100% veganskt och gjort på sojabaserat vax som brinner utan att avge gifter som vanliga paraffinljus gör.

Pris: ord. 420kr men just nu 303kr »HÄR«

Yankee Candle Christmas Scent

Tyvärr så gäller inte rabatten på julkalendrar men jag måste ändå visa er den här adventskalendern från Yankee Candle. Man får en ljushållare och bakom dom 24 luckorna hittar man sen ett nytt mini-doftljus varje dag. Så mysigt! Den här kalendern hade jag gärna haft i december.

Pris: 990kr och ni hittar den »HÄR«

3 Comments

 • Carina Ström
  29 October, 2020 at 22:33

  Varför bloggar di övertaget?
  Känns som du inte har tid längre.
  Men du borde ha det,ok du har barn men bara 1!

  Reply
  • Isabelle
   5 November, 2020 at 20:18

   Jag bloggar för att jag tycker att det är kul! Jag arbetar heltid, har familj och annat som tar mycket av min tid. Tyvärr blir bloggen extra lidande ibland, men det får bli så. Hellre blogga ibland och fortfarande tycka att det är kul än att tvinga mig själv till att blogga och inte tycka att det är kul. Sen får alla välja själva om dom vill kika in här eller inte :-)

   Reply
  • Mona
   6 November, 2020 at 09:17

   Men du, vad är det för jävla kommentar? “ok, du har barn, men bara 1”?! Det finns ingen jävla lag som säger att man måste blogga varje dag, det är upp till var och en och det är också upp till var och en som läsare att sluta att läsa om man tycker en blogg suger på uppdateringar. Att vara en snäll människa verkar vara jävligt svårt för många.

   Reply

Leave a Reply