Meny
DOFT / INREDNING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Doftljusen du inte vill missa!

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar.

 

Jag såg att LYKO har en kampanj på doftljus just nu. Alla ljus är nedsatta med 20% så har du inte laddat upp med doftljus för höst och vinter så borde du verkligen passa på nu! Här kommer mina favoriter som du borde spana in.


Voluspa Makassar Ebony & Peach

Det här ljuset är så vackert att det är en inredningsdetalj i sig. Mörkt, gråblått glas med guldprickar, helt i min smak! Det var faktiskt mina kollegor som tipsade mig detta om ljus och just nu har vi ett tänt på vårt kontor. Doften är en mix av svart makassar ebenholts (trä), fullmogna persikor och äppelblom. Jag var faktiskt lite skeptisk först men det doftar SÅ gott!

Pris: ord. 449kr men just nu 359kr »HÄR«

 

Rituals… Green Cardamom Scented Candle

Som jag nämnt flera gånger tidigare så är Rituals Green Cardamom en favorit här hemma. Vi har doftstickor, rumsspray och såklart doftljus i denna doft. Det här ljuset består till 70 % av naturligt vax och räcker i upp till 60 timmar.

Pris: ord. 325kr men just nu 260kr »HÄR«

 

WoodWick Cinnamon Chai

WoodWick ljus sprakar som en härlig brasa när dom är tända. Det är träveken som är hela hemligheten och därav namnet. Detta ljus har doften av kryddig kanel och varm vanilj – mer juligt än så blir det inte! Håller också väldigt länge då brinntid är ca 100h.

Pris: ord. 289kr men just nu 231kr »HÄR«

Clean Space Warm Cotton

Det här ljuset har samma doft som en mest sålda Clean-doften världen över – warm cotton. Det här är ett ljus för dig som gillar doften av nytvättad, varm bomull. Ljuset är 100% veganskt och gjort på sojabaserat vax som brinner utan att avge gifter som vanliga paraffinljus gör.

Pris: ord. 420kr men just nu 303kr »HÄR«

Yankee Candle Christmas Scent

Tyvärr så gäller inte rabatten på julkalendrar men jag måste ändå visa er den här adventskalendern från Yankee Candle. Man får en ljushållare och bakom dom 24 luckorna hittar man sen ett nytt mini-doftljus varje dag. Så mysigt! Den här kalendern hade jag gärna haft i december.

Pris: 990kr och ni hittar den »HÄR«

169 Comments

Leave a Reply