Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / SAMARBETE/REKLAM

Ida Warg Beauty lanserar egen webshop!

Inlägget innehåller reklam för Ida Warg Beauty

Vänner!! Jag kan med stor glädje berätta att idag lanseras www.idawargbeauty.se :-) Som ni vet så är det ju inte bara bloggen som är mitt jobb (..fick en lite spydig kommentar om varför jag inte bloggar så ofta.. jag borde ju ha tid med det, enligt hen) utan jag jobbar även heltid på Ida Warg Beauty. Tro mig, jag önskar att jag kunde prioritera bloggen mer men att jonglera jobb, familjeliv och blogg är inte alltid det lättaste. Jag önskar ofta att mitt dygn hade fler timmar. MEN, det var inte det jag skulle skriva om utan jag vill visa er den nya webbshoppen som lanseras idag! Numera kan man alltså handla hela Ida Warg Beautys sortiment och även några exklusiva produkterwww.idawargbeauty.se. Det kommer komma massor av nyheter både nu i höst/vinter och i början av nästa år. Det här vill ni inte missa!! :-) För att fira detta har jag en rabattkod till er.

Uppge koden “Isastar25” i kassan så får ni 25% rabatt på ALLT! Happy shopping :-)

ps. mina favoriter är den gula volymserien (shampoo och balsam), self tanning body lotion och dom nya duschmousserna.

2 Comments

 • Jenny
  7 November, 2020 at 07:55

  Din blogg är en av få jag följer, tycker om din mix av inlägg. Du är superduktig som lyckas parera heltidsjobb, vara småbarnsförälder och att driva en blogg! Har inte testat något från IW, vilken är din favoritprodukt från märket? 😀

  Reply
  • Isabelle
   7 November, 2020 at 08:45

   Tack snälla! Din kommentar värmer <3 just nu är det dom nya duschmousserna. Jag använder inte så mycket brun utan sol på vintern utan mest på sommaren för att förstärka min naturliga bränna. Jag använder dock face lotionen året runt för den ger bara lite färg så man ser lite fräschare ut :-) och sen älskar jag den gula volymserien för håret! Men där är det helt smaksak efter vilken hårtyp man har skulle jag säga. Kram!

   Reply

Leave a Reply