Meny
BARN / HEMMA HOS OSS / JULKALENDRAR / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / TIM

Storebror & Farsdag

Hej! Hoppas ni har en fin helg :-) Om ni följer mig på instagram (@isastarmakeup) så såg ni kanske igår att Tim ska bli storebror! ♥ Så nu vet ni ännu en anledning till varför det varit lite tyst här på bloggen den senaste tiden. Illamåendet och tröttheten kom som en käftsmäll i vecka 5 och höll i sig fram till vecka 13-14. Är fortfarande trött på kvällarna, även om jag numera orkar hålla upp ögonen till kl 22 (oftast) men i början av graviditeten var det hemskt. Precis som det var med Tim. Kunde seriöst somna sittande i soffan kl 19, haha! Sen har Tim haft struliga nätter väldigt länge. Tydligen någon fas när barn är runt 1,5 år. Med andra ord är det numera LYX att få sova 3-4h i sträck och att kliva upp kl 7 är rena rama sovmorgon!

Vi är i alla fall väldigt glada och väntar nu med spänning på att lillebror kommer i april :-) ♥ Vill ni att jag kör lite gravid-uppdateringar här på bloggen ibland?

Som ni kanske ser på bilderna så har vi även börjat fixa Tims rum lite smått. Detta rum var ju ett gästrum tidigare och det stod en bäddsoffa där som vi hade svårt att göra oss av med, eftersom vi gillade den så mycket! Men nu har en kompis till oss tagit över den och Tim har fått betydligt mer yta att leka på :-) Vi har även satt upp 3 bokhyllor från IKEA som jag först hade tänkt måla i samma blå färg som väggen men nu vet jag inte om jag orkar/vill. Det kanske är smartare att behålla dom vita? Vad tycker ni? Jag har bara ställt in lite grejer provisoriskt i dom översta hyllorna (Tim når inte dit, hehe) för sen ska jag köpa lite korgar m.m som han kan förvara sina leksaker i, i dom nedre :-)

Sängen ska också bytas ut inom kort. Han lyckas nästan klättra över kanten på spjälsängen nu och jag är livrädd att han ska ramla. Sen vill jag kanske ha en sänghimmel i hörnet men det vill inte Thomas. Problemet är att dom är damm-samlare deluxe så jag är lite kluven. Vi ska iaf skruva upp hans lampa ovanför sängen, ta bort hyllan, sätta upp tavlor på väggen och inreda lite mysigare. Det får bara ta sin tid, jag orkar inte stressa.

Idag är det ju farsdag också. Något Thomas HELT hade missat, haha! Han såg därför helt chokad och förvirrad ut imorse när jag och Tim sa grattis till honom. Jag tycker egentligen det är överskattat med fars- och morsdag och brukar inte köpa presenter men i år gjorde jag det. Thomas har länge sagt om att han vill byta ut våran Nespresso-maskin (den är 10 år gammal) till en Moccamaster, men helt ärligt så är han mer en Nespresso-person. Säljaren inne i Nespresso-butiken övertygade mig när hon berättade att senaste tillskottet Vertuo Next går att starta med en app i telefonen. Alltså det är få personer som blir så nördiga över teknikgrejer som Thomas, haha! Och jag hade rätt. Han blev helt överlycklig när han öppnade paketet.

Våran gamla maskin kunde bara brygga dom små kapslarna som typ ger en halv kopp kaffe. Denna maskin kan brygga allt ifrån en kopp till en hel kanna! Kommer vara betydligt smidigare när man har gäster över på fikabesök. Den är mycket tystare också. Här kan ni läsa mer om Vertuo Next.

Dom nya kapslarna har en sträckkod runt sig så att maskinen känner av vilken storlek på kopp/kanna man har. Så man behöver bara trycka på en knapp och sen är det klart. Smidigt värre!

Och jag kunde såklart inte hålla mig när jag såg att Nespresso även har en JULKALENDER! Ni vet ju hur barnsligt mycket jag älskar julen. I kalendern får man en ny kapsel/smak varje dag och i lucka 24 väntar en annan överraskning. Finns även en kalender med små kapslar till dom äldre maskinerna. Ni hittar båda kalendrarna HÄR (ej reklamlänk).

Har ni gett något till era pappor eller barns pappor idag? :-)

16 Comments

 • Carina+Ström
  8 November, 2020 at 15:55

  Grattis till graviditeten!

  Reply
  • Isabelle
   8 November, 2020 at 16:26

   Tack! 😊

   Reply
 • Issa
  8 November, 2020 at 15:57

  Åh va kul!!! Grattis! Gärna graviduppdateringar!
  Fick själv mitt tredje barn för 2 månader sen

  Reply
  • Isabelle
   8 November, 2020 at 16:26

   Tack snälla! 🥰 vad roligt!

   Reply
 • Lotta
  8 November, 2020 at 16:20

  Stort Grattis! Och gärna graviduppdateringar!

  Reply
  • Isabelle
   8 November, 2020 at 16:25

   Tack snälla! 🥰

   Reply
 • Jenny
  8 November, 2020 at 17:04

  Vad kul, grattis!! Gärna gravidrelaterade inlägg 😀 tex hur tänker du med ansiktsvård under graviditeten? Ändrar du någon rutin, väljer du bort tex produkter med retinol?

  Reply
  • Isabelle
   8 November, 2020 at 17:44

   Tack snälla! 🥰 Kul input, ska helt klart göra sånna inlägg! ☺️👌🏻

   Reply
 • Amel
  8 November, 2020 at 17:16

  Stort grattis till graviditeten😄🥳
  Skulle bli kul att se lite uppdateringar kring det. Tims rum ser så fint ut, ska bli spännande att se hur det blir framöver. 🤩

  Reply
  • Isabelle
   8 November, 2020 at 17:50

   Tack så mycket 🥰 jag ska visa er längre fram!

   Reply
 • Emmy Skottke
  8 November, 2020 at 19:32

  Grattis! Mysigt med tillökning!

  Reply
  • Isabelle
   8 November, 2020 at 20:59

   Tack så mycket! 🥰

   Reply
 • Anette
  9 November, 2020 at 10:15

  Oh, stort grattis! Vad kul! kram!

  Reply
  • Isabelle
   9 November, 2020 at 11:59

   Tack så mycket! 😍 kram!

   Reply
 • Annika
  9 November, 2020 at 14:02

  Gratulationer och lyckönskningar!!

  Reply
  • Isabelle
   9 November, 2020 at 20:32

   Tack Annika! 🥰

   Reply

Leave a Reply