Meny
BARN / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / TIM

He LÖVS it!

Hej vänner!

Hoppas ni hade en fin söndag och farsdag igår. Vi var ute hela dagen tills det började bli mörkt vid 15-tiden. Tim älskar verkligen att leka ute. Det säger pedagogerna på förskolan också, han blir gnällig så fort dom ska gå in. Det finns en hel del parker här i Solna och löven har fallit från träden så det är stora lövhögar överallt. Tim såg ut som tjuren Ferdinand där han satt och njöt bland alla löv. Haha!

När vi var i en lekpark kom en familj med tillhörande morföräldrar. Dom firade farsdag med att duka upp prinsesstårta, kaffe, svensk flagga, filtar och sittunderlag på en sittbänk mitt i lekparken. Såg faktiskt väldigt mysigt ut! Man får göra det bästa av situationen så här under Coronatider.

Idag väntar heldagsjobb för min del. Vi lanserade ju www.idawargbeauty.se i fredags och mina kollegor håller just nu på att packa ordrar för fullt. Så himla kul!! Glöm inte att ni får 25% rabatt på hela sortimentet med koden isastar25.

No Comments

    Leave a Reply