Meny
DOFT / HEMMA HOS OSS / INREDNING / ISABELLE GILLAR

Rituals doftljus Precious Amber

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar.
God morgon!

Här pep alarmet (läs Tim) tidigt imorse så det var bara att kliva upp kl 5. Härligt! ;-) Dock ska jag erkänna att jag faktiskt tycker att det är lite mysigt på mornarna nu att det är mörkt ute. Jag gjorde mig en kopp te och tände ett doftljus medan han lekte och läste böcker. Vi har haft ljuset WoodWick Warm Wool här hemma och det har räckt i flera veckor men nu har det tyvärr brunnit ut. Därför fick det ersättas med Rituals Precious Amber som jag hade på lager i mitt ljusskåp. Även om jag saknar det sprakande ljudet från WoodWick (dom låter som en liten brasa) så är det här ljuset minst lika fantastiskt i doften.

Rituals Precious Amber

Ljuset Precious Amber har en orientalisk, exotisk och blommig doft. Amber är en populär och mystisk ingrediens som även förstärker andra dofter. Tips! Låt ljuset brinna minst 4 timmar första gången, så att det övre lagret hinner smälta helt. På så sätt brinner ljuset ner jämnt.

Vilket är erat favoritdoftljus? :-)

Läs även: Doftljusen du inte vill missa!

139 Comments

Leave a Reply