Meny
DOFT / HEMMA HOS OSS / INREDNING / ISABELLE GILLAR

Rituals doftljus Precious Amber

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.
God morgon!

Här pep alarmet (läs Tim) tidigt imorse så det var bara att kliva upp kl 5. Härligt! ;-) Dock ska jag erkänna att jag faktiskt tycker att det är lite mysigt på mornarna nu att det är mörkt ute. Jag gjorde mig en kopp te och tände ett doftljus medan han lekte och läste böcker. Vi har haft ljuset WoodWick Warm Wool här hemma och det har räckt i flera veckor men nu har det tyvärr brunnit ut. Därför fick det ersättas med Rituals Precious Amber som jag hade på lager i mitt ljusskåp. Även om jag saknar det sprakande ljudet från WoodWick (dom låter som en liten brasa) så är det här ljuset minst lika fantastiskt i doften.

Rituals Precious Amber

Ljuset Precious Amber har en orientalisk, exotisk och blommig doft. Amber är en populär och mystisk ingrediens som även förstärker andra dofter. Tips! Låt ljuset brinna minst 4 timmar första gången, så att det övre lagret hinner smälta helt. På så sätt brinner ljuset ner jämnt.

Vilket är erat favoritdoftljus? :-)

Läs även: Doftljusen du inte vill missa!

3 Comments

 • Maria
  13 November, 2020 at 08:54

  Jag pysslar mest med doftljus i juletid och är konstant på jakt efter den perfekta juldoften. Köpte ett helt fantastiskt i Tyskland för nåt år sen som verkligen doftade gran (vi har fakegran, ursnygg förvisso, men ja…) men sen har jag aldrig hittat det igen trots idoga försök. Nu på Singles Day lade jag vantarna på Yankee Candles Christmas Eve, så vi får se om det lever upp till förväntningarna, det ska vlä dock lukta mer “allmänt” jul och inte gran. Har någon ett ljustips med grandoft mottages det tacksamt. I-landsproblem, men dock. 😉Ha en underbar dag!

  Reply
  • Isabelle
   13 November, 2020 at 09:01

   Ååh, men jag tror jag doftat på ett sånt i butik! Vart fasiken kan de ja varit… Undra om de inte kan ha varit H&M home?! Har du kikat där?? Annars finns de ju även sprejer med grandoft för oss som kör plastgran 😄 kram och detsamma!

   Reply
 • Maria
  13 November, 2020 at 09:20

  Tack, det ska jag kolla! Kram tillbaka!

  Reply

Leave a Reply