Meny
BARN / INREDNING / ÖVRIGT / TIM

Christmas Village

Nog för att jag älskar julen men jag brukar hålla mig från att julpynta innan första advent. Jag vill liksom inte hinna bli less på julen utan vill istället maxa december med mys, julgran, ljusstakar, lussebullar, pepparkakor, julmust och allt annat där till. Jag är faktiskt inte heller nån storpyntare utan gillar stilrena, enkla men mysiga dekorationer. Men (!) i år har jag fuskat, i alla fall med det där att hålla mig fram till advent. Det har flyttat in en julby i Tims bokhylla!

Jag har aldrig ägt en “julby” själv utan bara tittat på dom i butik. Kanske för att dom känns lite barnsliga, så det passar ju perfekt i ett barnrum! Tim har inte sett den än men jag tror han kommer bli SÅ fascinerad och sen SÅ arg över att inte få röra den, haha!

Den vita snön glittrar, jultomten och renarna rör på sig och ser ut att flyga över staden medan lamporna sakta byter färg från blått, till grönt och lila. Det finns två lägen, ett med bara ljus och sen ett med ljus & ljud. Då spelas julmusik men jag tror vi kommer hålla oss till enbart ljus ;-)

Hur mysig?! :-) Mitt mål är att Tim (och lillebror) ska minnas sina barndomsjular som mysiga och magiska! ♥

Ni hittar förresten den här julbyn hos Clas Ohlson för 349kr :-)

No Comments

    Leave a Reply