Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Physicians Formula Rosé All Day

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.

Physicians Formula har lanserat några nya produkter i serien Rosé som jag tänkte visa er idag. Jag vet inte hur väl ni känner till märket, det är inte så jättestort här i Sverige – än.

Allt började egentligen 1937, när grundaren Dr Frank Crandall valde att skapa Physicians Formula för att visa sin kärlek till sin fru som hade en mycket känslig hud. Idag är PF ett välkänt varumärke i hemlandet USA och i sortimentet hittar man unika och lättanvända produkter som passar alla och då särskilt för dig med känslig hud.

Physicians Formula Rose All Play Eyeshadow Palette | 250kr

Först ut har vi ögonskuggspaletten Rosé All Play som innehåller 12 pressade puderskuggor i matta, satin och skimriga nyanser. Skuggorna känns sammetslena på huden (speciellt dom matta) och innehåller lugnande rosvatten, lystergivande kakadu-plommon och antioxidantrika gojibär.

Otroligt fin palett med skuggor som passar både till vardags och fest. Jag gillar att den är tillverkad i hårdpapp och därmed väldigt lättviktig. Är det något jag ogillar att ha i sminkväskan så är det tunga och otympliga produkter. Jag kan inte vara ensam om det? Det enda jag kan sakna med den här paletten är en spegel i locket men det överlever jag.

»Physicians Formula Rosé All Play palette hittar du här«

Physicians Formula Rosé All Day Set & Glow | 200kr

Sen har vi Rosé All Day Set & Glow som är en 2-i-1 produkt där du får ett lystergivande puder och en återfuktande balm som funkar som en primer. Balmet hjälper alltså till att hålla din lyster fin hela dagen. Pudret innehåller lugnande rosvatten, lystergivande kakadu-plommon och antioxidantrika gojibär. Dessa puder ger inte supermycket färg utan mer en hint av lyster utan att det ser glittrigt ut.

När man öppnar pudret så ligger balmet i den översta delen, pudret i mitten och underst hittar man en medföljande appliceringsborste.

»Nyansen Luminous Light hittar du här«

»Och nyansen Sunlit Glow hittar du här«

Rosé All Day Petal Glow | 159kr

Sist men inte minst har vi Rosé All Day Petal Glow Highlighter som kan användas både till ansikte, ögon och kropp. Pudret känns nästan krämigt och har ger en flerdimensionell lyster. Även detta puder innehåller rosextrakt som lugnar huden, extrakt av antioxidantrika gojibär och kakadu-plommon som är rik på C vitamin.

I detta puder medföljer också en appliceringsborste.

Såå fin guldlyster i rätt ljus!

»Här hittar du Petal Glow Highlighter i nyansen Petal Pink«

No Comments

    Leave a Reply