Meny
BARN / BARNKLÄDER / TIM

The Striped Cat

Hej på er! Hoppas ni har en skön helg :-) Tim ligger just nu och tar sin vilostund för dagen, jag bakar lussebullar (degen håller på jäsa) och Thomas sitter och jobbar. Så snart Tim vaknat och jag bakat klart ska vi gå ut och leka i nån lekpark. Igår var vi inne hela dagen eftersom vädret var så dåligt och Tim blir sååå rastlös av att bara vara hemma en hel dag.

Tim har lite nya kläder som jag vill visa er! The Striped Cat är ett nytt, svenskt barnklädesmärke som gör kläder i hållbara material för barn mellan 0-10 år. Det som är lite unikt med det här märket är att dom inte säljer sina kläder i några butiker och inte heller hos några återförsäljare utan enbart via deras egna hemsida »The Striped Cat« vilket gör att dom kan hålla hög kvalitet till lägre priser, eftersom dom får alla marginaler själva.

Jag älskar ju leoprints även om vissa kanske tycker de är lite “tjejigt” att klä en kille i det. Kunde inte bry mig mindre faktiskt..

Alla kläder från The Striped Cat är tillverkade i ekologisk bomull och är OEKO-TEX certifierade, vilket innebär att dom är fria från ohälsosamma kemikaler.

Tim älskar Tigrar och det var faktiskt det första djur han lärde sig härma :-) Han är SÅ stolt över att ha tigrar på sina nya kläder.

Nu är det dags att baka vidare. Vi hörs imorgon!

No Comments

    Leave a Reply