Meny
INREDNING / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Vi har flyttat!

Hej på er!

Ledsen att det varit lite tyst här sedan i helgen. Jag har varit helt slut på kvällarna efter jobbet eftersom vi har… flyttat vårt kontor! Förut satt vi på Kungsholmen men nu har vi flyttat till en jättefin lokal precis vid Hötorget. Snacka om att lunch-utbudet blivit betydligt större, haha! Lokalen är gammal, har rustika trägolv, hela 6st (!) kakelugnar, högt i tak och stukaturer. Ja ni fattar, hur mysigt som helst :-) Vi har spenderat dagarna med att få ordning på våra skrivbord och datorer, såklart, men också att köpa in allt möjligt som behövs. Vi snackar allt ifrån diskborstar till möbler. Men nu börjar vi komma i ordning. Puh! Vill ni se fler bilder? tycker ni att det är kul när jag delar med mig av mitt jobb? :-)

2 Comments

 • Anette
  4 December, 2020 at 09:58

  Vad kul! Ja, fler bilder! :o))

  Reply
  • Isabelle
   4 December, 2020 at 19:10

   Kul att du gillar! :-)

   Reply

Leave a Reply