Meny
BARN / BARNKLÄDER / TIM

Det här med kläder..

Tim blir helt galet s k i t i g på förskolan! Jag vet inte vad han gör (jo, jag vet att han leker) men varje dag är hans overall så skitig att den måste tvättas i maskin. Det gör att man bara får tänka praktiskt i klädväg när han ska dit. På helgerna brukar jag däremot klä han i lite andra kläder. Man får passa på så länge han tillåter att man väljer kläder ;-) Förra helgen var vi och hälsade på våra vänner och hade lite adventsmys (coronasäkert) och då såg Tim ut så här. Jeans från Villervalla, mockaskor från okänt märke (ärvt från min systers barn) och en tuff vinterjacka som faktiskt är en present från vänner i Grekland så tyvärr vet jag inte heller vad det är för märke. Han ser så stor ut när han är lite “tuffare” klädd. Eller hur? :-)

Har ni tips på bra onlinebutiker som säljer barnkläder förresten? Jag gillar att hitta lite annorlunda kläder så tänk bort H&M, Kappahl, Lindex m.m.

6 Comments

 • Mona
  4 December, 2020 at 11:20

  Det är därför man alltid ska ha två overaller … häpp!

  Reply
  • Isabelle
   4 December, 2020 at 19:10

   Kanske får införskaffa en till då… ?

   Reply
 • Maria
  4 December, 2020 at 14:28

  Har du kollat Boozt? Massor av märken och snabb leverans. Handlar en hel del där till mig själv, en av de bästa webshoparna tycker jag. Hälsningar från ett sviiinkallt Skåne :-)

  Reply
  • Isabelle
   4 December, 2020 at 19:11

   Ah, jag har faktiskt inte kollat barnkläder där! ??? Tack för tips och hälsningar tillbaka från ett blött och trist Stockholm ?

   Reply
 • Linda
  25 December, 2020 at 10:25

  Tips från en föskollärare: Köp ett varm fodrat galonställ, finns både som tvådelat och overall. Det är den bästa uppfinningen som gjorts och är perfekt för lek på förskolan. Allra helst nu när det inte är riktigt kallt. Sen tipset du fick att ha två overaller är inte heller fel för du behöver inte tvätta den som är på förskolan för dagen efter är vi lika skitiga igen MEN som sagt fodrat galonställ det är sååå bra.
  God Jul 🎄

  Reply
  • Isabelle
   25 December, 2020 at 12:16

   Tack för tips! :-) Tim har fodrade gallonbyxor men ingen fodrad gallonjacka så kanske får köpa en sån om vintern ska fortsätta vara så här blöt :-) God jul till dig med!

   Reply

Leave a Reply