Meny
DOFT / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Duscholja från Ida Warg, en perfekt julklapp!

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.

duscholjor Ida Warg BeautyHej på er!

Hoppas ni har haft en fin lördag. Våran har varit lite kaosig. En dålig natt (Tim tyckte att vi skulle kliva upp och leka kl 03.00) och sen en dålig dag på det. Eller nä, inte en dålig dag men Tim blir alltid jobbigare att ha och göra med när han sovit dåligt och hans humör varit lite upp och ner idag. Jag blir också grinig när jag är trött så han har säkert ärvt det från mig, haha. Man får ta ett djupt andetag och tänka på att småbarnsåren bara är en liten del av ens liv. This too shall pass. 

Men till något mycket roligare. Har ni börjat köpa julklappar? Ni kanske redan är klara? Idag vill jag iaf ge er ett julklappstips! Vi har nämligen precis lanserat duscholjorIda Warg Beauty. Eftersom jag inte jobbar med produktutvecklingen så kan jag inte ta någon cred för dom utan vill ge all eloge till mina grymma kollegor som gång efter gång tar fram fantastiska produkter. Och som alltid vill jag förtydliga – jag har inte blivit ombedd eller betald för att skriva detta inlägg utan det är helt mitt eget initiativ.

Med det sagt kan jag också vara ärlig och säga att jag var skeptisk till denna produkt först. Jag är generellt inte så förtjust i oljor och jag trodde liksom att huden skulle bli fet av den här oljan, men det blir den inte. När oljan kommer i kontakt med vatten och gnuggas mot huden så blir den istället till ett härligt skum som doftar fantastiskt! :-)

ida warg shower oil duscholjaVad är skillnaden mellan duscholja och duschcreme?

När man duschar så försvinner en del av hudens naturliga fett, både av det varma vattnet men även genom uttorkande tvålar. En duscholjan är mildare mot huden och ger den mer fukt än vad en duschcreme gör. Med andra ord så är en duscholja att rekommendera om du är väldigt torr. Så här på vintern när luften är kall och extra torr så passar en duscholja till alla och därför är det också en perfekt julklapp – tjej som kille, ung som gammal.

Ida Wargs duscholjor kommer i 3 olika serier och dofter, precis som duschmousserna.

Intense Nutrition som har en varm, omslutande doft av vanilj, kokos och jasmin.
Vitalizing som har en exotisk doft av ananas, persika, mandel och vanilj.
Hydrating som har en fräsch doft av aloe vera, grönt äpple och persika.

Priset ligger på 159kr styck men jag har såklart en rabattkod till er. Uppger ni koden isastar25 vid kassan så får ni 25% rabatt på HELA sortimentet :-) Happy shopping!

» Här kommer ni till webshoppen «

4 Comments

 • Lotta
  13 December, 2020 at 11:10

  Tack för tips! Jag har inte börjat köpa julklappar än…

  Reply
  • Isabelle
   13 December, 2020 at 12:15

   Inte jag heller! Eller bara några få, men långt ifrån klar. Jag brukar nästan vara klar vid den här tiden så det stressar mig en aning 😅

   Reply
 • Sofia
  15 December, 2020 at 05:17

  Tack för rabattkoden! Nu skall här testas. Framförallt skall det bli spännande att se hur de funkar för dottern på 11år med lite exemhud på vintrarna. Duscholjor brukar ju inte ha så jätteroliga dofter men hoppas att dessa blir toppen!

  Reply
  • Isabelle
   15 December, 2020 at 08:34

   Vad kul! Dom här doftar jättegott, hoppas hon gillar dom! ☺️❤️

   Reply

Leave a Reply