Meny
DOFT / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Julklappstips, allt för hemma-spat!

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.

Glad Lucia på er! Antar att ni, precis som vi, inte har firat speciellt mycket idag? Man får liksom bara acceptera att det här året är väldigt speciellt. Jag hoppas att 2021 blir mer normalt. Jag ser fram emot att kunna resa och umgås med vänner och familj igen. Hur ska ni fira julen i år förresten? Annorlunda eller som vanligt? Vi har inte helt bestämt oss än men det kommer iaf inte bli som vanligt.

Oavsett hur ni ska fira så vill jag ge er ett till julklappstips. Rituals har många olika gåvoset som är väldigt populära att ge bort. The Ritual of Sakura som har noter av körsbärsblomma och rismjölk är en av mina favoritdofter. Vi har doftstickor från denna serie i alla rum här hemma.

Boxen Renewing Ceremony innehåller duschskum, kroppsskrubb, kroppskräm, doftspray, doftljus och handtvål. En lyxig box med allt man kan tänkas behöva för att njuta av ett avkopplande hemma-spa. Priset ligger på 760kr och tycker man att det är för dyrt så finns det också mindre boxar från samma serie HÄR, HÄR och HÄR.

Ja menar, handtvål måste ju vara 2020s julklapp om något? Okejdå, handtvål och handsprit ;-)

2 Comments

 • Lotta
  16 December, 2020 at 16:20

  Vi firar jul hemma i lugn och ro. Dottern kom från Skottland i förrgår där hon studerar, vilket jag var orolig över ett tag att hon inte skulle kunna. Nästa vecka kommer sonen hem från Karlstad. Det är min bästa julklapp! Ha båda hemma till jul, sitta i soffan med en på var sida och titta på Kalle Anka!

  Reply
  • Isabelle
   17 December, 2020 at 13:46

   Vad mysigt och vilken tur att båda kan komma hem! :-) Håller med dig, det bästa är att få umgås med familjen på julen <3

   Reply

Leave a Reply