Meny
NAGLAR / NYA PRODUKTER

Holiday Cheer 2020

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.

Hej! Hur mår ni? :-) Idag är det bara 1 vecka kvar till julafton. Jag har knappt hunnit fatta att det är december. Den här julen är så märklig och annorlunda. December och julen handlar för mig om gemenskap och mys men i år har det inte blivit så mycket av det. Inga julbord och vi fick inte se Tim i hans första Luciatåg. Man avråds gå runt i butiker för att julklappshandla osv. Nä, jag är så redo för 2021 nu!

Men! Innan vi är färdiga men julen vill jag visa er Depends jul-kollektion med lacker som går i röda, guldiga och silvriga toner. Inget vi inte sett förut men dom ger helt klart en julig känsla och funkar lika bra året om.

Alla lacken har någon form av skimmer eller glitter i sig som ger en festlig touch.

Från vänster till höger: You’re Invited! / Oh my Deer / Loading 2021 / Just blingin around / Most wonderful time / Make a wish / Jingle all the way / Shine for you

Depend 7 day är  ett nagellack med superglans, högklassig hållbarhet och ”gel feeling”. Hybridformulan håller i upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med nagellackremover. Ingen LED-/UV-lampa behövs utan lacket härdar i normalt dags-/lampljus. Flaskan är försedd med symboler som visar lackets täckningsgrad; täckande, halvtäckande eller transparent.

Pris och inköpsställe: Lacken kostar 49kr styck och säljs endast online. »Här hittar du alla lacken«

No Comments

    Leave a Reply