Meny
ISABELLE GILLAR / NAGLAR / NYA PRODUKTER

Love at frost sight

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.

Mer nagellacksnyheter! För nån vecka sen fick jag ett fint pressbud från Essie. På grund av dom rådande omständigheterna så fick dom ställa in årets pressevent. Förra året var det julmys på hög nivå (herregud så liiiiten Tim var då! <3 ) så det är såklart lite tråkigt att det inte blev nåt i år men så är det. Event eller inte så har Essie såklart släppt fina nagellacks-nyheter även i år. Låt oss ta en titt!

Frostade naglar någon? SÅ fina, håller ni inte med? »Ni hittar dom här«

Min favorit är dock lacket Maki Me Happy som har en perfekt julröd färg. Som ni vet kör jag oftast klassiska färger som rött, beige och rosa på naglarna men jag tycker det kan vara fint att bryta av och måla t.ex. ringfingernaglarna i ett mer glittrigt lack :-)

4 Comments

 • Anna
  19 December, 2020 at 09:45

  Härligt med lite nytt glitter.
  Det röda är också min favorit till jul🙂

  Reply
  • Isabelle
   25 December, 2020 at 12:16

   Ja det fick bli rött för mig med denna jul :-) Kram!

   Reply
 • Maria
  22 December, 2020 at 12:39

  Jättefint tycker även jag som annars alltid bär traditionella färger, ja…alltså – rött och rosa. Grundfärgerna gör att de kan bäras även fram i vår tycker jag, lite pastelligt sådär.

  Reply
  • Isabelle
   25 December, 2020 at 12:16

   Verkligen! Dom här färgerna funkar ju året om :-)

   Reply

Leave a Reply