Meny
BARN / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Julen 2020

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.

Hej och God Jul på er!

Det var inte min mening att försvinna helt sen mitt senaste inlägg men dagarna har bara gått i ett. Vi bestämde oss lite i sista stund att åka upp till Sundsvall för att fira jul med min mamma och pappa. I vanliga fall är min syster med familj här, min mormor och morbror och sen ses vi även med min faster, kusin och pappas sida av familjen. I år blev det ju lite annorlunda, men det är vi knappast ensamma om. Planen var även först att Thomas mamma skulle komma från Danmark och fira med oss men det kändes inte helt säkert så vi fick skippa det.

Nå väl, vi tog bilen upp i söndags och mån-ons jobbade jag och Thomas hemifrån så mamma och pappa har tagit hand om Tim. Typiskt nog fick Tim hosta och började snora i måndags. Vad är oddsen?! Han har hållit sig frisk hela december och när vi kommer hit blir han förkyld. Hade vi vetat det hade vi stannat hemma såklart. Vi har iaf antikroppar mot Covid-19 så jag är ganska säker på att han också har det. Man testar ju inte småbarn vad jag förstått, eller kan man det? I vilket fall så har han nog helt enkelt bara en vanlig förkylning men vi håller oss borta från folk ändå.

Jag tog en corona-säker promenad (vi hade barnen i vagnarna och gick 2-3 meter från varandra) med min bästa vän och hennes dotter upp till Norra berget. Det är ett populärt område med gamla trähus, lekplats, djur m.m här i Sundsvall. Det var kallt och krispigt ute, mysigt!

Igår på julafton tog vi en promenad till kyrkogården och tände ljus för min farmor som gick bort förra året och morfar som gick bort av Corona nu i somras. Väldigt märklig känsla att dom inte finns kvar. Jag är dock väldigt tacksam att jag fick ha dom kvar så länge ♥ Sen gick vi hem och fikade. Min mamma hade bakat lussebullar (bästa som finns på julen) och en kladdkaka med saffranstopping och lingon. Mums!

I vanliga fall är det FULL fart här hos mamma och pappa på julen. Barn och vuxna överallt, mat i mängder, stor julklappshög osv. men i år blev det väldigt lugnt. Vi ställde faktiskt inte upp granen förrän dagen innan julafton och vi la inte ens klapparna under granen eftersom Tim inte kan låta bli att pilla, haha! Han är ju fortfarande för liten för att förstå så det spelade ingen roll. Han fick några enkla paket med böcker och leksaker men sen fick han mest pengar som åker in på sparkontot för framtiden :-)

Tims julaftons-outfit var en röd tröja med vit fastsydd skjortkrage (väldigt smidigt!) och mörkblå chinos, ett set från H&M och som jag såg kom ut på mellandagsrean idag! Här hittar ni settet med 40% rabatt.

Utav Thomas fick jag ett par skor jag hade önskat mig och pengar till en ny kamera. Jag har fortfarande inte bestämt mig för vilken det blir, det står mellan två kamerahus från Canon. Jag älskar att fotografera och har länge tänkt unna mig en ny. Nu är det dags! :-)

Nu ska vi bara slappa idag och se nya Jönssonligan-filmen ikväll. Hoppas ni alla hade en mysig julafton igår!

1 Comment

  • Lotta
    26 December, 2020 at 17:26

    God Fortsättning! Så stor Tim har blivit!

    Reply

Leave a Reply