Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / DOFT / HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE TIPSAR

Skönhetsklipp just nu!

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.

 

Mellandagsrean är i full gång och onlinebutikerna rear ut massor av härliga skönhetsprodukter. Det kan dock vara en djungel att hitta guldkornen men jag har plockat ut några åt er! Skynda fynda :-)

 

bareminerals tinted gelbareMinerals Complexion Rescue

bareMinerals foundations är 100% naturliga och baseras på rena mineraler från naturen. Dom är vårdande och fungerar som en förlängning till din övriga hudvård, och kan till och med hjälpa till med att förbättra din hud.

För vem? Compexion Rescue foundation passar dom flesta skulle jag säga. Formulan ger en tunn täckning men går att bygga upp. Eftersom den samtidigt återfuktar huden så är den perfekt nu under vintern när man kanske är lite extra torr, men den är också en av mina favoriter på sommaren eftersom den har SPF30 och ger en så fräsch och naturlig look.

Pris? Ord. pris 455kr men är just nu nedsatt med 50% och kostar därför bara 219kr »HÄR«

 

Isadora mascaraIsaDora High Impact 10 sec mascara

Jag fick hem ett prov av den här mascaran tidigare i höst och har faktiskt använt den flitigt sedan dess. Jag skrev ett helt inlägg om den som ni kan läsa här. Som ni ser är den även en av finalisterna i Daisy Beauty Awards 2021.

Pris: Ord. pris 149kr men med 30% rabatt kan man nu klicka hem den för endast 104kr »HÄR«

Biotherm solskydd spray

Biotherm Brume Solaire Dry Touch Sun Screen 

När man tittar ut genom fönstret just nu kanske solskydd inte är det första man tänker på. Men, man kan göra riktigt bra klipp just nu och bunkra upp inför sommaren. Tips tips! Biotherm Brume Solaire Dry Touch Sun Screen är en solspray med SPF50. Den kan användas till både ansikte och kropp. Passar hela familjen och alla hudtyper.

Pris: Ord. pris 295kr men just nu får man 50% rabatt och betalar bara 147kr »HÄR«

Voluspa Scalloped Candle Goji Tarocco Orange

En annan produkt som är perfekt att bunkra upp är doftljus! Dom blir inte gamla utan håller även till nästa år ifall du inte skulle hinna bränna upp dom nu. Men, vi har (tyvärr) många fler mörka kvällar kvar innan det börjar bli ljusare ute så varför inte klicka hem några mumsiga doftljus? Voluspa har vackra förpackningar som dessutom blir en lyxig inredningsdetalj!

Pris: ord. pris 349kr men nedsatt med 50% till 174kr »HÄR«

ghd plattång

GHD Platinum Styler + (vit)

Ghd har helt klart dom bästa hårstylingverktygen på marknaden, tycker jag. Man märker stor skillnad på en mindre bra och en BRA plattång. Platinum har tre snabbtänkande sensorer i varje värmeplatta som gör att stylern håller en konstant temperatur på 185°C, vilket är en optimal temperatur för styling. Har du ett verktyg som blir för varmt riskerar du skada håret.

Pris: ord. pris 2599kr men just nu nedsatt med 30% till endast 1819kr »HÄR«

 

bareMinerals Skinlongevity Vital Power Eye Cream Gel

Ännu en produkt från bareMinerals som just nu går att klicka hem till ett pangpris! Den här ögonkrämen har faktiskt kommit att bli en favorit hos min kille. Den är lätt och går snabbt in i huden samtidigt som den ger fukt som hjälper till att skydda mot synliga ålderstecken.

Pris: ord. pris 455kr men just nu nedsatt med 50% så du får den för 209kr »HÄR«

No Comments

    Leave a Reply