Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR

Tony Moly Floria 124 timmars fukt

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.

Tony Moly Floria Nutra Energy 100 Hours Cream

Nu i december har jag testat en ny dagcreme från det sydkoreanska märket Tony Moly. Tony Moly är kända för att ha unika och annorlunda förpackningar. Skönhetsprodukter som ser ut som pandor, äpplen och bananer får en kanske att tro att innehållet är oseriöst, men bakom produkterna finns innovativ teknik och ingredienserna är högkvalitativa.

Hudvårdsserien Floria som innehåller produkter som dagkräm, ögonkräm, toner, rengöring har dock en väldigt avskalad och lyxig design jämfört med övrigt sortiment. Den riktar sig också mot en mer torr och mogen hy.

Floria Nutra Energy 100 Hours Cream är berikad med 57 % safflorextrakt och ger en långvarig och intensiv återfuktning. Den innehåller också en närande blandning av arganolja och fermenterad arganolja som ger hyn en återfuktad och len känsla.

Vad tycker jag?

Jag har som sagt använt denna dagcreme nu under december och upplever den riktigt trevlig. Nu är min hy mest yttorr men jag upplever att den blir mer återfuktad och mjuk. Huruvida den återfuktar i 124 timmar tycker jag är svårt att avgöra när man använder den varje dag. Sen undrar jag lite varför man valt att döpa den till 100 hours cream när man sen menar att den ska ge fukt i 124 timmar? Hur som så är det en trevlig creme som gör det den ska. 

Pris & inköpsställe

Floria Nutra Enery 100 Hours Cream kostar 329kr och finns att köpa »HÄR«

No Comments

    Leave a Reply