Meny
BARN / HEMMA HOS OSS / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Barnrum

Hej på er! Vi är hemma i Stockholm igen och har varit det ett i en vecka nu. Både jag och Thomas har börjat jobba igen och Tim är tillbaka på förskolan. Det första jag gjorde när vi kom hem var att städa ut julen. Jag älskar julen och allt mys i december men efter nyår vill jag bara ut med allt för då börjar jag längta till våren! Tim har också fått lite nytt i sitt rum. Förvaringskorgar för leksaker och gosedjur, en liten nattlampa m.m. det är så kul att köpa barngrejer. Jag köper mer saker till han än till mig själv. Eller okej, jag har faktiskt unnat mig en ny kamera. Jag fick ett nytt objektiv av Thomas i julklapp och så köpte jag ett nytt kamerahus samtidigt. Jag är SÅ pepp på börja fota med den nu :-)

Förresten, vill ni att jag kör en gravid-update? Jag är i vecka 28 nu! Helt galet hur snabbt det gått. Dagarna bara springer iväg. Det kommer såklart en hel del skönhetsinlägg också. Nu ska jag in i mina vanliga bloggrutiner igen efter julledigheten :-)

2 Comments

 • Jenny
  12 January, 2021 at 23:05

  Ja! Kul med graviduppdatering!

  Reply
  • Isabelle
   18 January, 2021 at 15:02

   Vad kul att du vill ha det :-) Återkommer!

   Reply

Leave a Reply