Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Extra volymgivande hårvård

Denna vecka lanserar Ida Warg Beauty nya hårvårdsprodukter! Som alltid vill jag börja med att förtydliga att jag arbetar med varumärket men jag har inte blivit tillfrågad eller betald för att skriva detta inlägg utan jag gör det helt på eget initiativ :-)

Ida Warg Plumping Shampoo & Conditioner är en vegansk, extra volymgivande serie som ger håret mycket fyllighet och densitet. Hemligheten är hydrolyserade veteproteiner (ett hydrolyserat protein har brutits ned för att påskynda upptagningshastigheten) som tillför och bevarar fukt djupt inne i hårstrået samt peptider som ger den fylliga känslan.

Min favorit inom hårvården har ju alltid varit den gula volymserien men den här är fasiken snäppet vassare och numera min nya favorit. Jag har väldigt tjockt hår men med fina hårstrån och det här shampoot och balsamet ger håret jättemycket volym samtidigt som det känns lent, mjukt och återfuktat. Älskart!

Priset ligger på 159kr styck men ni får 25% rabatt med min kod “isastar25”www.idawargbeauty.se

3 Comments

 • Annika
  21 January, 2021 at 13:15

  Inte provat märket själv men dottern har och hon sågade schampot, tyckte inte att håret blev rent. Oljud i skällan blev det också när en frisör sågade märket och märkets grundare skickade ett surt meddelande pga det. Det gav mig inte nån positiv känsla heller. Efter det litar jag ännu mindre på alla influencers som hyllar varandras produkter. Hur kan jag tro att det är så bra som de säger när den som säger emot får skit?!

  Reply
  • Isabelle
   22 January, 2021 at 14:29

   Hej Annica! Vad tråkigt att din dotter inte gillade schampot hon testade. Vilken serie var det hon provade? Vissa av serierna funkar inte på mig heller, Moisture som återfuktar tynger t.ex. ner mitt hår alldeles för mycket och gör att håret nästan känns lite fett. Jag har samma problem med alla moisture-produkter oavsett märke. Min favorit inom IW som funkar för mitt hår, är som sagt volym-serien och nu nyheten Plumping :-) sen ett tips är att man ju helst också shamponera minst 2 gånger för att få bort eventuella stylingprodukter osv. ur håret och få det riktigt rent, men det kanske din dotter redan är medveten om :-)

   Jag vet vilken incident du menar och jag känner även frisören i fråga. Jag håller med dig om att man inte ska behöva hylla sina “influencer-kollegors” produkter bara för att. Det tycker inte jag heller känns trovärdigt. Eftersom jag arbetar med varumärket så vet jag ju vart produkterna tillverkas, vilka som varit med att ta fram dom osv. så för mig är detta bra produkter men smaken kommer alltid vara som baken, delad! Det kommer alltid finnas märken och produkter som folk gillar och ogillar av olika orsaker. Frisörer har ju också ofta mer erfarenhet av hår och hårprodukter än gemene man men vi riktar oss heller inte mot salonger/frisörer. Ida Warg säljs i dagligvaruhandeln, priserna är plånboksvänliga och jag tycker iaf helt klart man får det man betalar för :-)

   Reply
   • Annika
    23 January, 2021 at 14:55

    Jag ska prova ditt tips och se. Jag har som du, en rejäl kalufs.

    Reply

Leave a Reply