Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Smart och snygg sminkspegel

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.

I vårat gästrum har jag mina skönhetsprylar. Överfulla lådor med massor av härliga produkter. För några år sedan hade jag en stor sminkspegel med inbyggda lampor här på bordet, nån av er kanske minns? Med åren har jag gjort mig av med mycket, dels för att jag inte har samma tid att sitta och sminka mig längre och dels för att Thomas klagade lite över att vårat gästrum mer förvandlats till ett sminkrum ;-) Hur som så har jag en ny sminkspegel! Men en betydligt mindre och smartare sådan. Låt mig visa er den närmare!

Den här spegeln kommer från ett märke som heter Browgame Cosmetics. Dom säljer speglar men också verktyg till bryn så som pincetter, brynknivar och saxar. Allt av hög kvalitet.

Ljuset justeras enkelt av och på med ett tryck på touch-knappen. Vill man dimmra ljuset starkare eller svagare håller man bara in fingret en liten stund.

Det jag älskar med den här spegeln, förutom den snygga designen och att den har ett perfekt kallt ljus, är att den laddas upp med en USB-sladd (ni ser uttaget här på baksidan) men också att den har en liten hemlighet på baksidan.

Nämligen en extra spegel som förstorar x 5. Detta är guldvärt när man ska plocka ögonbrynen (hej alla små strån!) eller kanske ser dåligt och behöver extra förstoring när man sminkar sig.

Här behövs inga sugproppar eller liknande för att fästa den på den stora speglen utan båda speglarna har magnet så det är bara att sätta dit den. Hur smidigt som helst!

Spegeln går att vinkla ganska mycket så att man ser bra hur man nu än sitter. Vill man ta med sig spegeln på resa så kan man också enkelt klicka av den från foten. Lite väger den också!

Så letar ni efter en snygg, smart och praktisk sminkspegel borde ni verkligen spana in denna :-)

»Här hittar du Browgame Original Lighted Makeup Mirror«

2 Comments

 • Maria
  18 January, 2021 at 10:25

  Åh! Den här kan vara lösningen på många av mina problem (nåja), tycker det är jättesvårt nu när man står och sminkar sig mitt i natten (känns det som) före jobbet. Hör till dem som fortfarande går till ett kontor, promenerar dit och väl här är vi fyra personer i varsitt rum. Hur länge går den på en laddning? Tack!

  Reply
  • Isabelle
   18 January, 2021 at 15:05

   Jaa, samma här! Jag föredrar att sminka mig i dagsljus men det går ju inte när det är så mörkt på mornarna under vinterhalvåret. Det här är verkligen räddningen! Jag vet faktiskt inte hur länge en laddning räcker. Jag har inte behövt ladda om min… än. Hittar heller ingen info på nätet, tyvärr!

   Reply

Leave a Reply