Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Panta dina skönhetsprodukter

En grej som ingen av mina kompisar förstår är att jag använder wipes för att tvätta bort mitt smink. Alla ser helt förskräckta ut när dom får veta att jag alltså använder ansiktsservetter för rengöring. Jag skyller på att jag är lat men sen tycker jag faktiskt också att jag har hittat några som är riktigt bra! Jag har testat många olika märken, vissa är helt värdelösa men dom här från Nivea är min favorit. Den rosa förpackningen. Det står att den är för torr hud. Jag har inte så torr hud men den funkar jättebra för mig ändå och återfuktar huden :-)

Nivea har även tagit fram nya servetter som är biologiskt nedbrytbara. Dom innehåller ekologisk aloe vera och är gjorda av 100% naturlig viskos som är helt nedbrytbart. Jag har inte hunnit testa dom än men ska köra på dom så snart min rosa förpackning är slut :-)

Visste ni förresten att man även kan panta många av sina skönhetsprodukter?

Nivea är ett av många varumärken som har anslutit sig till Bower (fd. PantaPå), en app där du registrerar tomma produkter genom att scanna streckkoden på förpackningen. När du sedan lämnar produkten till återvinningen så får du en belöning i form av poäng som du kan använda till ett nytt köp eller skänka till välgörenhet.

Man kan panta allt möjligt med Bower, allt från plastpåsar till kartonger och takeaway-muggar. Andra skönhetsmärken som också finns anslutna är Dove, IDUN Minerals, Skin City, Björn Axén m.fl.

2 Comments

 • Mona
  2 February, 2021 at 19:17

  Alltså, jag kommer ALDRIG tycka att det här är en bra idé, att TVÄTTA ansiktet med servietter. Hualigen!

  Reply
  • Isabelle
   2 February, 2021 at 21:04

   Haha! 😘😘

   Reply

Leave a Reply