Meny
ISABELLE GILLAR / NAGLAR / NYA PRODUKTER

Time is Divine

Hej på er! Brrr så kallt det har varit i helgen. Solen har iaf skinit över Stockholm så vi har varit ute en hel del. Idag var vi hos några vänner i Sigtuna och grillade korv utomhus. Dom har även hästar så Tim fick klappa en häst för första gången. Det var skräckblandad förtjusning för både han och mig. Jag tycker hästar är väldigt fina men också lite läskiga eftersom dom är så stora :-)

Nu är vi hemma igen, något frusna efter flera timmar ute och jag tänkte avrunda dagen med att visa er lite vårnyheter från Depend. Våriga pasteller ger en hopp! Snaaart är våren här.

Be in Harmony, Eternal flame, I Believe in pink & Sunshine in my soul. 

Kollektionen heter Divine och innehåller 8 lacker som får oss att tänka på pasteller, chiffong, tyll, skirt och drömmigt – Time is Divine! Alla lack är heltäckande och har skimmer i sig. Hälften av färgerna har dessutom en matt finish.

Made in Heaven, Peach on Earth, Purple and proud & Blue my mind

Just nu har jag Made in Heaven som är ett matt, ljust rosa lack med silverskimmer. Det ska ge full täckning men jag behövde lägga på 2-3 lager innan jag uppnådde flaskfärgen. Det torkade däremot väldigt snabbt så jag behövde inte vänta så länge mellan lagren.

Priset ligger på ca 35kr per lack och dom säljs hos bl.a. Åhléns, Kicks och H&M.

Ser ni något som lockar? och visst får man vårkänslor av färgerna? :-)

5 Comments

 • Maria
  8 February, 2021 at 09:17

  Jo, faktiskt. Vet att jag skrivit två-tre gånger innan att jag ju alltid bara fastnar i det röda och rosa och eventuellt beiga träsket annars, men ser jag nåt sånt här och så glimtar det till lite och så kan jag gå utanför min ram en stund. Har ett jobb där det mesta är rätt konservativt (inom juridik) men mina kollegor vet att jag kan dyka upp i kavaj, byxor och ljusblå/gröna/knallrosa naglar om andan faller på. 😄

  Spana gärna in OPI:s vår 2021-kollektion. Många fina rosa och röda nyanser. Föll handlöst för “I´m really an actress”, en ordlek som syftar på OPI:s gamla klassiska färg “I´m not really a waitress” som är en röd jag använder massor (förlåt om jag slår in öppna dörrar här, du har säkert stenkoll!). Denna är dock liiite mer edgy än sin släkting med ett härligt skimmer i som nästan är lite holografiskt i vissa ljus. Mitt bästa skönhetsköp hittills i år. 👍👍👍Ha en fin dag!

  Reply
  • Isabelle
   8 February, 2021 at 16:20

   Hehe, då är vi rätt så lika! :-) Har faktiskt inte sett I’m really and actress men googlade på den nu. Fin! Går skimret i guld eller mer åt orange? Svårt att avgöra på bilderna. Ha en fin dag du med! :-)

   Reply
   • Maria
    9 February, 2021 at 08:21

    Hm ja. Skulle säga BÅDE orange och guld, nån hybrid. En kompis hade köpt “Infinite shine”-varianten (jag har den vanliga) och den kändes mer guldaktig om du frågar mig än min. Båda är dock snygga!

    Reply
 • Lotta
  8 February, 2021 at 17:23

  Förutom ”Made in heaven” gillar jag båda dom oranga.
  Just nu är mina naglar katastrofalt dåliga, så jag måste vårda dom. Komma ihåg att olja och smörja…

  Reply
  • Isabelle
   8 February, 2021 at 19:59

   Ja, mina är också väldigt torra nu! Den här kylan är inte snäll mot hud, hår och naglar :-(

   Reply

Leave a Reply