Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Isabelle testar Sunday Riley

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.

Som ni vet var jag på Daisy Beauty Expo 2021 för några veckor sedan. Om du missat inlägget så hittar du det här. Ett av varumärkena som var på plats var amerikanska Sunday Riley, som erbjuder högpresterande hudvårdsprodukter.

“Sunday Riley är en pionjär inom grön teknik, den perfekta kombinationen av avancerade, aktiva ingredienser och renade botaniska för att förvandla huden.”

Jag var extra pepp på att få höra mer om och testa dessa produkter eftersom jag tycker jag har sett dom ö v e r a l l t. Storsäljaren Good Genes kan ingen ha missat. Eller?! I vilket fall som helst så har jag börjat testa produkterna nu så låt oss ta en närmare titt. Håll i er för det här är verkligen mums för huden!

Sunday Riley Good Genes Glycolic Acid Treatment

Vi börjar väl med Good Genes då, ifall nån skulle ha missat den. Den här omtalade krämen är en fullständigt renad glykolsyra som bryter ner orenheter i porerna och gör en glåmig, ansträngd och solskadad hud strålande frisk och fräsch igen. Den penetrerar huden på djupet med hjälp av pyttesmå glykolsyremolekyler och går ner djupare än andra former av AHA.

Nu förstår ni kanske varför den är så hypad?

Jag har hunnit testa denna pärla i någon vecka nu och har inget ont att säga om den men jag har inte heller hunnit se några större skillnader.. än. Dock ska tilläggas att jag inte har så solskadad hud och min hy håller sig generellt väldigt fin när jag är gravid (det var samma förra graviditeten) men jag kommer absolut fortsätta använda den.

Pris: En flaska på 30ml kostar 1149kr (!) ni hittar den HÄR.

Sunday Riley C.E.O Glow Vitamin C + Turmeric Face Oil

Näst ut har vi C.E.O Glow Face Oil som återfuktar huden och med hjälp av C-vitamin, bekämpar ålderstecken. Efter ett tags användning ska även synlig förlust av fasthet, tecken på linjer och rynkor och mörka pigment försvinna.

En härlig olja som ger huden lyster men jag har använt den lite för kort tid för att se skillnad på pigment och fina linjer.

Pris: En flaska på 15ml kostar 499kr och finns att köpa HÄR.

Sunday Riley C.E.O 15% Vitamin C Brightening Serum

..som även verkar gå under namnet Rapid Serum är ett mycket kraftigt, snabb-absorberande serum med 15 % THD-askorbat (vitamin C) som bekämpar glåmighet, mörka fläckar och missfärgningar samtidigt som det förbättrar hudens lyster och utstrålning. Den stramar åt grova porer och gör huden mer slät. Huden blir fastare och fylligare, då dess ungdomliga elasticitet och jämna ton återställs.

Jag är extra pepp på att testa denna då den även motarbetar uppkomsten av mörka fläckar och missfärgningar, något jag upplevde lätt kom med förra graviditeten.

Pris: En flaska på 30ml kostar 919kr och finns HÄR.

Sunday Riley A+ High Dose Retinoid Serum

Det här är den enda produkten jag som gravid inte får/ska använda. Just för att den är så effektiv. Men SOM jag längtar tills jag får testa den! När representanterna från Sunday Riley berättade att detta är ett teknologiskt avancerat retinoid-serum (a-vitamin) som har en 6,5-procentig lösning av stabiliserade retinoid-föreningar och retinol-alternativa växtextrakt så satt alla i rummet och gapade, haha!

Vad är retinol och varför är det bra för huden?

Retinol penetrerar det yttre skiktet av huden som kallas epidermis och når även det mellersta lagret av huden som kallas dermis. Cellerna i epidermis är döda medan cellerna i dermis lever, och genom att retinol kan nå dessa ger det ett synligare resultat än produkter som endast arbetar på hudytan. Hänger ni med?

Detta serum motverkar därför ålderstecken och förbättrar utseendet för en skadad (t.ex. solskadad) hy. Det innehåller även Hawaiian white honey, bisabolol, kaktusextrakt och ingefära som balanserar och lugnar huden samt ger den en jämnare ton.

Pris: En flaska på 30ml kostar 919kr och finns att köpa HÄR.

Sunday Riley Ceramic Slip Cleanser

Är en gelrengöring som avlägsnar smuts, oljighet, smink och orenheter från din hy samtidigt som den återfuktar och gör porer mindre synliga. Kan användas dagligen och ger huden ett sunt och fräscht glow.

Nu vet ju ni att jag använder våtservetter för rengöring så helt ärligt har jag inte testat denna än. MEN jag har bestämt mig för att ge den en chans. Jag får återkomma längre fram ;-)

Pris: En 150ml tub kostar 359kr och finns att köpa HÄR.

Sunday Riley ICE Ceramide Moisturizing Cream

Sist ut har vi en härlig fuktighetskräm berikad med ceramid (naturliga byggstenar i huden som bidrar till att behålla hudens optimala fuktnivåer). Den innehåller extrakt av rödbeta och kokosnöt som också hjälper till att återfukta och hålla huden mjuk och balanserad. Passar en normal till torr hy och har en ganska fet konsistens men känns lätt på huden.

Pris: En burk på 50g kostar 739kr och finns att köpa HÄR.

No Comments

    Leave a Reply