Meny
HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / SOLSKYDD & BRUN UTAN SOL

Self Tanning Water Mist

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.

Hej på er! Hoppas ni mår bra :-) Själv sitter jag i soffan och mumsar på geléhallon som jag fick av Thomas på alla hjärtans dag. Helt galet vad sötsugen jag är nu under graviditeten. Många frågar mig om jag har någon craving och nä, det har jag inte men allt sött slinker ner. Inte så konstigt att magen är gigantisk, haha. Äsch, får ta tag i det där sen! :-)

Idag vill jag visa er en ny produkt som vi nu har lanserat på Ida Warg Beauty. Det är en face mist med brun utan sol-effekt. Den passar dig som inte vill ha så jättemycket färg. Man kan bygga upp färgen gradvis genom att spraya på lite varje dag men den ger bara en liten nyansskillnad vid ett lager. Sen är den perfekt för dig som tycker att det är svårt att få en BUS jämn. Den här sprayen lägger sig nämligen som en tunn slöja över huden och du behöver inte smörja ut den. Du kan spraya direkt på bar/rengjord hud (den ger mest effekt då) eller över sminket. Förutom att du får en solkysst look så ger den även huden en jättefin lyster. Tänk i sommar när det är varmt ute, då svalkar denna mist samtidigt som man får glow och blir brun.

Self Tanning Water Mist kostar 199kr och finns att köpa »HÄR«

 

No Comments

    Leave a Reply