Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

StyleDry Dry Shampoo Compact Powder

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.

Kommer ni ihåg den här produkten som visades på årets Daisy Beauty expo?

Ni tittar på världens första kompakta torrschampo.

Det här kompakta pudret är genomskinligt, veganskt, paraben- och sulfatfritt samt innehåller UV-skydd. Med andra ord perfekt att ha med i handväskan både till vardags och till resan. När håret känns fett och stripigt, pudra på lite med den tillhörande borsten och håret får istället en nytvättad känsla.

I locket finns en spegel och under pudret gömmer sig en borste.

Det märkliga är att mitt hår inte blir fett när jag är gravid. I vanliga fall får jag ganska lätt fett hår men inte under graviditeten. Det var samma när jag väntade Tim. Är inte det konstigt? jag antar att det är hormonellt. Det här pudret ligger ändå alltid i min handväska numera, man vet aldrig när man kan behöva lite torrschampo :-)

StyleDry Dry Shampoo Compact Powder kostar bara 149kr och finns att köpa »HÄR«

2 Comments

 • Issa
  22 February, 2021 at 19:59

  Känner igen det.. mitt hår kändes inte heller flottigt när jag va gravid och mkt bättre hud. Synd bara att nu när bebisen är ute så börjar allt gå till det normala igen😛

  Reply
  • Isabelle
   23 February, 2021 at 08:17

   Samma här! Min hud är också helt perfekt under graviditeten. Och ja, synd att det inte stannar så, haha! Det är ju när bebis är ute som man inte har tid att ta hand om sig själv på samma sätt😜

   Reply

Leave a Reply