Meny
PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Dejt på Långängens Gård

Hej! Hoppas ni haft en fin helg :-)

Idag har vi varit på Lidingö och jag och Thomas har varit på lunchdejt – utan Tim! En vän till familjen bor på Lidingö och hon erbjöd sig passa Tim ett par timmar så att vi fick lite egentid. Välbehövligt och mysigt även om vi saknade Tim och pratade om honom större delen av lunchen, haha!

Vi körde till Långängens gård som ligger ett stenkast från där hon bor.

Jag tog en kycklingsallad och Thomas tog en pulled pork burger.

Sen gick vi lös på fika. Så mycket smarrigt att välja bland!

SEMLOR! Har ni ätit någon i år? Jag har ätit flera… ;-P

Jag valde till sist en chokladkaka. Mums!

Så snart vi hade ätit färdigt åkte vi och hämtade Tim igen. Allt hade gått superbra :-) Vi är ju inte vana att ha “barnvakt” eftersom våra familjer inte bor i närheten, så att få göra något på tu man hand utan barn är lite lyxigt.

No Comments

    Leave a Reply