Meny
DOFT / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Paco Rabanne Olympéa Blossom

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar.

Jag vet inte vad som har flugit i mig men dom senaste dagarna har jag klickat hem 3 nya parfymer. Mitt badrumsskåp är redan fyllt med dofter så jag behöver egentligen inte fler… men man kan ju aldrig få för många ;-) Jag tror att det kanske är att våren som gör att jag vill fylla på med nya fuktiga och blommiga dofter. Först ut har vi iaf en vårnyhet från Paco Rabanne som heter Olympéa Blossom. Jag älskar ju Olympéa Aqua men den verkar nu utgå (vilket gjorde att jag fick panik och såklart klickade hem en sån) så jag måste hitta en ersättare.

Olympéa Blossom Eau de Parfum, är en fruktig floraldoft som symboliserar oväntad sensualitet. En gudomlig duell mellan uppfriskande blomblad och djup sensualitet. Doften öppnar upp med en het bris av fräscha rosor och svartvinbärsorbet som möter kryddiga noter och frostat päron i hjärtat. Friskheten från blomman sätts i en sexig kontrast mot ljuv vanilj som blandas samman med kashmirträ. Ett doftspår av mysk förstärker och gör att doften håller länge och skapar magi på din hud.

Toppnot: Rosépeppar, ros
Hjärtnot: Päron, svartvinbärsorbet
Basnot: Vanilj, kashmirträ

Priset ligger på 629kr för 30ml och 825kr för 50ml. »HÄR« är dom just nu nedsatta med 20% så jag fick min för 660kr.

2 Comments

 • Maria
  2 March, 2021 at 08:19

  Utgå?? Gaaaah! Rubba inte mina cirklar… :-( Så fort jag hittar ett perfekt läppstift eller parfym så försvinner de, måste ha väldigt udda och märklig smak, haha!

  Reply
  • Isabelle
   2 March, 2021 at 11:17

   Ja det är samma här! Så typiskt :-( men jag hittade iaf på nätet så jag skyndade mig klicka hem innan den försvinner helt :-)

   Reply

Leave a Reply